Results 1 to 10 of 620
Like Tree1199Likes

Thread: Sezona 55 - 29.Jun - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Велики проблеми на трансферима. Нема играча са 5*. И када се појаве остаје свега неколико секунди за бидовање. Исто је и са продајом играча. Немогу ништа да продам а играчи су скоро па скаути. Вероватно нико не може да их види. Да ли још неко има таквих проблема?

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by delije užičani View Post
    Велики проблеми на трансферима. Нема играча са 5*. И када се појаве остаје свега неколико секунди за бидовање. Исто је и са продајом играча. Немогу ништа да продам а играчи су скоро па скаути. Вероватно нико не може да их види. Да ли још неко има таквих проблема?
    Isti problem :-)
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by delije užičani View Post
    Napisao sam par stranica prije, kad ti se pojave igraci od 5 zvijezdica, ako nema ono sto hoces samo refreshaj i ponovno idi na TL, pojave se novi igraci, ja sam uzeo tako jucer 6 igraca, ali mene brine sto danas nema nista.
    NTNK likes this.
    Sezona 27, Level 27