1199Likes
-
VIP
-
jel neko upucen u ono pobedi Murinja i dobijas 250 tokena ? ja pobedio 4:1 i sta sada
-
-
Newbie
Tu se biraju oni koji okace tu sliku da su pobedili Murinja i oni koji su imali najvecu gol razliku protiv njega,tako da ne verujem.Ali nada poslednja umire
-
Serbian Forum Moderator
Da dobijaju 250T ali oni koji dobiju sa sto vecom razlikom. Npr ja sam ga dobio sa 8:0.
-
Apprentice
Danasnja pobeda je ono zbog cega igram ovu igricu, posle prvog poluvremena smo gubili 1:0, a onda u 2. poluvremenu menjamo formaciju u 4-4-2 i preokrecemo na 2:1, i ostajemo u beznadeznoj borbi za 1. mesto u Ligi.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
-
VIP
U prvoj polufinalnoj utakmici lige prvaka, dozivjeli smo debakl i poraz od 4-1 cime smo vjerovatno zavrsili ovosezonsko ucesce u ligi prvaka. Mogli smo i gore da prodjemo pa je prava sreca da smo zabili barem taj jedan, gol nade, mada je to vise pocasni pogodak..tesko da cemo se vratiti kao u proslom kolu kad smo nadoknadili poraz od 5-1 i prosli dalje, jer protivnik je kvalitetan i jak i nece si tako nesto dozvoliti.
Posebno nam je zao nasih divnih navijaca, koji su se u pola dva ujutro okupili u dosta velikom broju ne bi li nam pomogli, no nije nam ni to pomoglo, a njima jedno veliko hvala.
Ne smijemo sad ocajavati, u prvenstvu ima jos 5 kola do kraja a mi igramo jos 3 veoma teska meca od kojeg je prvi vec danas gdje docekujemo 3. na ljestivici , pa kako ne bi ugrozili prvenstvo, vazno je da danas odigramo jedan dobar mec i pobijedimo za sto mirniju zavrsnicu.
-
Bez vecih problema
-
Rookie
Иако су фудбалери Немањићи ФК пружили јуче сјајну игру, у првом дво-мечу полуфинала Лиге шампиона, то ипак није било довољно за победу. У суштини једна занимљива утакмица, два доста изједначена тима, изједначена готово у свему, сем у головима.
Али, далеко од тога да је то крај, и да смо се предали. У реваншу, на домаћем терену - најачи састав, па ком обојци, ком опанци.
Што се лиге тиче, ту је све по старом...
-
Screenshot by Lightshot kako protiv ovoga ? moze pomoc