Results 1 to 10 of 620
Like Tree1199Likes

Thread: Sezona 55 - 29.Jun - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer
    luka slusaj tek si na pocetku 7 si level bit ce jos prilika i bit ce jos puno pobjeda ali i poraza i remija i osvajat ces jednom nesto tako da gledaj to s vedrije strane ovo je igra virtualna di mi nemozemo nista samo nas sreca moze pomazit a to je random znamo da nordeus malo zajebava ali i ostale zezaju pa ipak igraju i dalje ali jbg sta ces to je takva igra tako opusti se i igraj dalje nemoj se zivcirat oko tog meni se isto desilo da izgubim pa sam nastavio dalje tako da jednog dana ces rec evo ja sam osvojio sve 3 krune i bit ces ponosan sta si napravio s klubom u igri evo tako moj savjet da i dalje igras bez obzira dali gubio ili ne

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by flydragon View Post
    luka slusaj tek si na pocetku 7 si level bit ce jos prilika i bit ce jos puno pobjeda ali i poraza i remija i osvajat ces jednom nesto tako da gledaj to s vedrije strane ovo je igra virtualna di mi nemozemo nista samo nas sreca moze pomazit a to je random znamo da nordeus malo zajebava ali i ostale zezaju pa ipak igraju i dalje ali jbg sta ces to je takva igra tako opusti se i igraj dalje nemoj se zivcirat oko tog meni se isto desilo da izgubim pa sam nastavio dalje tako da jednog dana ces rec evo ja sam osvojio sve 3 krune i bit ces ponosan sta si napravio s klubom u igri evo tako moj savjet da i dalje igras bez obzira dali gubio ili ne
    Matori, ima on i tim na 30 nivou :-) Igra on to vec dugo

Idemo Mačvaaaaaaa
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Rookie
    Quote Originally Posted by flydragon View Post
    Nisam mislio stvarno da prestanem , nego zns ono kad igras neku igru svaki dan, i onda te razbije neka ekipa ciji ,,menadzer,, uopste ne prati igru, ne nerviram se ness previse zbog toga, nego je malo bzvz ..

ps sve sto si rekao je 100% tacno
    Last edited by Luka Vujovic; 07-23-2014 at 09:09 PM.
    NLAM FC
    Sezona 9- Nivo 9

Cup WINNERS: 2
    Champions League WINNERS: 1
    League WINNERS: 5