Hvala .i. i zelenoj travi sto bi rekli neki ljudi...
Ceo dan postavljam igrace na TL i posle 19h online,prodajem igraca,sramota...
Ja jos cekam za pripreme sledece sezone, imam dosta prostora za kupovinu salabajzera, 6 igraca za dopunu cele liste jer trenutno imamo samo 5 rezervnih igraca, i nemamo pojma sta cemo prodati od ovih sto imamo, za sada jedino rezervnog golmana mada mozemo prodati po jednog defanzivca, srednjaka i napadaca, mada kako stvari stoje mozda budemo sledecu sezonu ohladili sa kupom i samo budemo jurili ligu.
Inace u drugoj utakmici danas pobeda protiv 3. plasiranog tima na nasem terenu, 2-1, bila vrlo teska utakmica, ali ostajemo na 21-0-0 i +10 u odnosu na 2. plasirani tim (zbog 2 pobede protiv njega imamo +6, sto znaci da je jako kvalitetan tim ), takodje trenutno smo na 68 vezanih utakmica bez poraza, u ovoj sezoni imamo 42 utakmice i 16 iz prosle
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Ode jos jedan :-)))
#J#Đ#A#
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
е, што се тиче тог финала, дао би паре да вас двојицу видим у њему (задње је време дошло кад пироћанац даје кинту - прим.аут. ). можда ми неко неће веровати, али сам најискренији, кад кажем да би више волео да гледам вас двојицу у финалу купа, него саме немањиће!
што се немањића фк тиче, и нашег "дана д" - половичан успех.
у лиги шампиона права канонада голова. ни сам не знам шта се десило. резултат ни мало не приказује реално стање између ова два клуба. јесмо ми били бољи и требали да однесемо победу, али објективно, мислим да смо малко претерали.
било како било, након прве утакмице полуфинала, са сигурношћу могу рећи, да је немањићи фк, са обе ноге, у финалу лш!
али авај,... зежак и болан пораз у дербију наше лиге, озбиљно квари данашње расположење. није помогло ни ангажовање славног клуба "ntnk" за организовани превоз својих вип навијача (на чему смо му неизмерно захвални), није помогла ни промена наше стандардне формације 4-4-2 у 3-4-3, у 68 мин., нису помогле ни даноноћне лекарске интервенције за оспособљавање комплетног тима,... једноставно - није нам се дало! толе је овог пута, са својом "машинеријом", био јачи. тако да, ове сезоне, немањићи узима друго место у лиги, и сву пажњу усмеравамо на лш., да покушамо да узмемо бар тај трофеј.
тренутно су наше мисли и молитве усмерене да дешавања у центру дечана, где је дошло до немира и сукоба између наших навијача, не задовоњних суђењем, и полиције. како сазнајемо, из медија, повређених има на обе стране. надамо се да су лакше природе, и да неће доћи до најгорег...
желео бих да се и овде захвалим свима који су, у току данашњег дана, били уз нас, и пружили нам максималну подршку. другари - најбољи сте!!! хвала много!!! надам се да ћу успети да се, у скорије време, одужим, како ваља.
Last edited by Немањићи ФК; 08-18-2014 at 11:56 PM.
Finale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posle pobede u gostima od 2-0 i pobede na nasem terenu 2-1 prosli smo polufinale i usli u dugo ocekivano finale KUPA!!!!!!!!!!!!!!!!
Proslo sezonsko renoviranje tima se isplatilo i ove godine imamo sansu da uzmemo trofej namenjen osvajacu kupa. Put je bio tezak i naporan iako rezultati ne govore tako, od prvog kola smo izvacili aktivne protivnike i dostojno smo se borili, u 1. kolu 2 pobede obe 2-0, 2. kolo 2 pobede 0-4 i 2-3, trece kolo 2 pobede 4-0 i 3-1, kasnije smo imali 6 pobeda i 2 neresene utakmice protiv jakih protivnika.
U finalu nas ceka najjaci protivnik ove sezone, tim iz lige iznad nase, i tim u seriji pobeda, od dosadasnjih 6 protivnika 4 su bila liga iznad nas i 2 su bila naseg nivoa, u sustini imamo bolji zadnji red od protivnika, sredinu i napadace, ali odlucuju nijanse.
bice to super finale i prilika da ubacimo jos jedan pehar u nase vitrine
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Sinisa,jel si otkljucao bunker?