Bice gusto do kraja sezone
Juce igrao sa 5im dobio 5:1, danas igram sa 4 na tabeli, sjutra sa 3 i prekosjutra sa 2 previse teskih meceva dan za danom ...
....
Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.
Pobeda u Ligi i jos jedan kiks Vasic FC-a, tako da nam sada samo jedan tim dise za vratom, iako su danas pobedili zahvaljujuci jedinom golu u 85. minutu.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Odigrana prva utakmica polufinala LS i slab rezultat, na strani smo odigrali nereseno 1-1 pri cemu smo primili go u 89. min posle penala, a pre toga nam je igrac popasao crveni i sada ne mozemo na njega racunati 2 utakmice, nas stub odbrane
Bice poprilicno tesko obezbediti finale, protivnik je dosta jak, prvi je u svojoj ligi i samo ima jednu neresenu u dosadasnjem delu LS (ovo mu je druga) , doduse revans se igra kod nas ali mislim da nece to presuditi
Kasnije igramo posle 3. plasiranog tima lige i nadamo se pobedi
U iscekivanju smo sutrasnjeg revansa kupa, u prvoj smo slavili 2-1 i nadamo se makar neresenom u gostima da bi usli u prvo finale ove sezone
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
O Miljaneeee, pa tako je majstore. Milance, ovaj poceo i moje igrace da kupuje :-)
#J#Đ#A#
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Grrrrr...a ja danas nisam ni jednog prodao covece...