NTNK brate moj sjecas li se sta sam ti nedavno rekao..Trajkovic je sirovina kakve nema..![]()
NTNK brate moj sjecas li se sta sam ti nedavno rekao..Trajkovic je sirovina kakve nema..![]()
Kakav mec danas, lik koji mi je bio solidna konkurencija je pukao, lagano !
---
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Danas jedno razbijanje u Ligi, pobediki smo 8:0, i drzimo se na trecem mestu, ali desile su se 2 povrede danas, a tanki smo na parama(346k imamo) sto je malo za bilo koji lvlpa cemo sutra u LS morati da menjamo formaciju.
![]()
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
u ligi danas pobjeda u gostima pobjedili smo shadow spec fina 0:6 i tako zbog nesretnog poraza smo drugi i zaostajemo 3 boda ali dobro osvetit cemo se vec njemu pa nek on osjeti poraz kad budemo igrali u gostima tako da za danas to je to![]()
statistike
tablica 10 kolo
![]()
Imamo utakmicu vise
Idemooo Mačvaaaa
Ovo danas je jedna od najsramnijih stvari koje nam je Nordeus uradio. Prvo nam se povredi igrac u 1. minutu, on povede u 10. i poluvreme se tako zavrsi. Mi izjednacujemo u 51. minutu, a kada je bolio skoro pa kraj, u 84. mu povredjujemo igraca, ali nam on daje 2 gola u 84. i 86. minutu, a mi dajemopocasni gol u 89. za konacnih 3:2. Sreca pa je treci izgubio od cetvrog pa smo prosli kao 2. u grupi.
![]()
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Idemooo Mačvaaaa
Sezona bez ikakve veze sa mozgom. Pobeda-Poraz-Pobeda-Poraz i tako u krug.