Ovo je sigurno najveći promašaj od igrača,planirao sam da ide do 8* ali sad bih ga najradije prodao
i evo ga prosli smo u 3 kolo kupa pobjedili smo i uzvratu remus u gostima 0:2 ukupno 5:1 za nas malo se remus i pojacao nego prosli put ali nije mu to poslo za rukom pa se vec oprasta u 2 kolu vise srece drugi puta nagazio je na minu koja je bila bolja u oba susreta i to smo igrali protiv 31 levela a mi smo 29 znaci ipak se moze igrat protiv njih tako da to je za nas upjeh sada jer stalno ispadamo u 1 ili 2 kolu sad je vreme doslo za naplatu i to se ostvarilo samo da kazemo golove koje dao znaci 6 min se igra slobodan udarac za nas Filipov ubacuje u sesnaesterac a tamo se nalazi emre colak koji izvrsno glavom pogadja za vodstvo od 0:1 i ukupnih 4:1 onda je remus napadao stalno ali nista od toga ali je vec stigla kazna u 84 min nas novi igrac kojeg smo jucer doveli zadnji vezni emre ocak koji salje jednu bombetinu u same raslje pored nemocnog vratara i pogadja za 0:2 i tu je prici bio kraj i ukupno konacnih 5:1 za nas
statistike
omjer zvezdica malo se pojaco od proslog puta
Fenomenalnoooo...jakog protivnika smo izbacili :-)) Idemo daljeeeee
#J#Đ#A#
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Danas derbi kola sa vodecim na tabeli Screenshot by Lightshot , a posle toga i kup protiv jaceg od sebe, imamo pobedu u gostima od 2 0 i nadamo se pobedi od 1 0 Screenshot by Lightshot
У Купу избачен веома јак тим, и тим за сваки респект. Немањићи ФК је, пласманом у плеј-оф, остварио свој историјски успех. Резултат? Ко и Партизан! 3:2 код куће, и 1:2 у гостима.
Иначе, од последњег извештаја, остварили смо и две победе у лиги:
Као и пораз у Лиги Шампиона, од најслабије екипе у групи:
Но, није тако страшно. Ништа што се неда исправити.
Pobeda u Ligi od samo 3:0, a trebalovje bar 5, 6, 7 golova da damo, al ajde, danas u Kupu branimo rezultat od 2:1 u gostima, nego mnogo nesto Reala ima
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Za promenu malo da budemobi mi prvi
#J#Đ#A#
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Sinisa,odavno nisi bio No1