#J#Đ#A#
#J#Đ#A#
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
u ligi danas nismo igrali jer je ekipa imala manje igraca i automatski je registrirano 3:0 za nas protiv munez smo trebali igrat on ima samo 11 igracaprepali su se da ne dobiju 10 komada u mrezu
tabela 14 kolo
a u kupu u prvoj utakmici cetvrtfinala neobjasnjiv jutros poraz koja im fora da izgubimo pa onda doma dobijemo i okrenemo i prodjemo izgubili smo u gostima 3:1 od domacina Bayern munchen sad ce bit opet 3:0 za nas doma i odemo u polufinale vidjet cemo imamo sanse 2:0 je dosta a mozda i 3 zabijemo cuda su moguca![]()
statistike
![]()
Svaka cast svima...samo hrabro...![]()
Bogami jedva pobeda![]()
Auuu, kakva utakmica na crno-beloj strani Topčiderskog brda, a crveno-bela strana neverue
Trener domaćih je iznenadio 14 zvezdica jačeg protivnika defanzivnom taktikom i čestim promenama pozicija igrača na terenu po sistemu j*** lud zbunjenog. Na kraju je to urodilo plodom i neočekivana pobeda od 3-1 je poslala Engleze kući uplakane... Polufinale kupa je na dohvat ruke...
Đura Frizura se nije pojavio u loži stadiona... kako nezvanično saznajemo, viđen je u kostimu Betmena na krovu Veterinarskog zavoda u Zemunu...
Danasnji dan je bio lak, nismo bili u mogucnosti da pratimo, ali su igraci odradili svoj deo posla i dobili sa 5:0, krecemo ozbiljnije i jace u prolecni deo i nadamo se odbrani titule u Ligi, i osvajanju LS sto ce ipak biti vrlo tesko, jer pored mene ima jos dosta jakih ekipa.
![]()
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Odličan start u drugoj polusezoni.Bila je to teška utakmica, 4 gola su pala od 75 do 90 minute, borba za sve ili ništa, u kojoj ja izlazim kao pobjednik
.
Tabela, sutra igram protiv drugoplasirane ekipe koja me razbila u prvom dijelu sa visokih 5-1.Tako da mislim da mi se i sutra ne piše dobro, ali mi ćemo dati sve od sebe
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Last edited by munchen; 09-08-2014 at 11:17 PM.