Jbg Aco, bas bedak
1 3 1
Jbg Aco, bas bedak
1 3 1
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Auuu kakva utakmica..
Slike ce sve pokazati
Nazalost nismo uspjeli, ali to je nogomet..
Prvo drama u regularnom dijelu
Vodio sam, pa u 85 gubio, za produzetak pogodio u 90 toj
U produzecima poveo, pa dobio gol za penale
Prvi sut moj golman odbrani, i kad je sve mirisalo da cu osvojiti ovo..jbga izgubio sam
Hvala svim navijacima
Aco,izbedacio sam se...bas je bila dobra utakmica ali nije ti se dalo...bzvz...
osvojena LP hvala svima na podrsci tokom sezone ovu pobjedu posvecujem svima vama
sutra mi je dan odluke u ligi igram sa izravnim konkurentom za 3 mjesto a ako izgubim i ako 5 na tabeli pobjedi gubim i LP iduce sezone tako da ce mi trebat podrska,evo i tablica igram sa 4 na tabeli a razlika između 3-5 mjesta je samo 2 boda
evo ako neko treba igraca za 34 lvl prodajem,jako je kvalitetan i relativno mlad fali mu skill do skauta
Danas visok poraz, prerano smo dobili jako glup crveni karton, penal za protivnika, i onda je sve krenulo niz vodu. Sutra odlučujuća tekma za to 4. mjesto i kvalifikaciju u ligu prvaka.Igram jako tešku utakmicu, protiv znatno jačeg protivnika, a što je najgore, oba moja DC igrača imaju crvene kartone, tako da cu morati igrati sa trojicom u odbrani DL, DC, DR. Šanse da se odbranim od sutrašnjeg jakog protivnika sa samo 3 odbrambena igrača su minimalne. Dat' ćemo sve od sebe da pokušamo da izborimo do 4. mjesto.
Sutrašnji protivnik
Tabela
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--