Jbg Aco, bas bedak
1 3 1
Jbg Aco, bas bedak
1 3 1
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Auuu kakva utakmica..
Slike ce sve pokazati
Nazalost nismo uspjeli, ali to je nogomet..
Prvo drama u regularnom dijelu
Vodio sam, pa u 85 gubio, za produzetak pogodio u 90 toj
U produzecima poveo, pa dobio gol za penale
Prvi sut moj golman odbrani, i kad je sve mirisalo da cu osvojiti ovo..jbga izgubio sam
Hvala svim navijacima
![]()
Aco,izbedacio sam se...bas je bila dobra utakmica ali nije ti se dalo...bzvz...
osvojena LP hvala svima na podrsci tokom sezone ovu pobjedu posvecujem svima vama
sutra mi je dan odluke u ligi igram sa izravnim konkurentom za 3 mjesto a ako izgubim i ako 5 na tabeli pobjedi gubim i LP iduce sezone tako da ce mi trebat podrska,evo i tablica igram sa 4 na tabeli a razlika između 3-5 mjesta je samo 2 boda
evo ako neko treba igraca za 34 lvl prodajem,jako je kvalitetan i relativno mlad fali mu skill do skauta
![]()
Danas visok poraz, prerano smo dobili jako glup crveni karton, penal za protivnika, i onda je sve krenulo niz vodu. Sutra odlučujuća tekma za to 4. mjesto i kvalifikaciju u ligu prvaka.Igram jako tešku utakmicu, protiv znatno jačeg protivnika, a što je najgore, oba moja DC igrača imaju crvene kartone, tako da cu morati igrati sa trojicom u odbrani DL, DC, DR. Šanse da se odbranim od sutrašnjeg jakog protivnika sa samo 3 odbrambena igrača su minimalne. Dat' ćemo sve od sebe da pokušamo da izborimo do 4. mjesto.
Sutrašnji protivnik
Tabela
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--