Sve je lepo objasnjeno...samo procitaj i sve ce ti biti jasno...
Ove sezone baš loše završavam sa 14 tokena,bez novca, sa dovoljno bustera...Naravno kao uvek 13 mesto zauzimam u ligaškom delu kup naravno ispadanje odma na početku.. Ništa novo za moju ekipu... Pozdrav od uprave ФК ,,Војвода Миленко"
Originally Posted by NTNK Ako imate malo maste,volje,slobodnog vremena bacite se na posao i napravite dres po vasoj zelji... http://forum.topeleven.com/top-eleve...leven-com.html da te pitam jer mora dres biti u ovom okviru sa ovim top eleven ili moze biti i ovako
Originally Posted by Macva FC A ja ovog Liona izbacio u 1/2 finalu kupa :-)))) 1 3 1 nemoj zezat jesi ga i ti ovako isprasio
Originally Posted by Vedran Staklenac nemoj zezat jesi ga i ti ovako isprasio Kuci 3:3 a druga utakmica kod njega 3:1 za mene ali dobar je protivnik 1 3 1
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Originally Posted by Macva FC Kuci 3:3 a druga utakmica kod njega 3:1 za mene ali dobar je protivnik 1 3 1 ma smjesan je lik totalno mislio sam da ce biti puno teze.jos sam bez 2 kljucna igraca igro i 4-4-2 koju skoro nikad ne koristim
Originally Posted by Vedran Staklenac ma smjesan je lik totalno mislio sam da ce biti puno teze.jos sam bez 2 kljucna igraca igro i 4-4-2 koju skoro nikad ne koristim Jos je zelen :-))) 2 0 0
Originally Posted by Macva FC Jos je zelen :-))) 2 0 0 hahahaah koji si ti lvl uopce
Originally Posted by Vedran Staklenac hahahaah koji si ti lvl uopce 33 jos danas, jedan iza tebe 2 0 0
Vedrane,kako god da posaljes,oni ce razumeti poentu...
Forum Rules