Rezime sezone 16
Liga
Nakon 6 sezona zaredom gdje smo osvajali prva mjesta, dosao je i kraj nase dominacije. Nas glavni konkurent ATLANTA, osvojio je naslov. Nazalost termini utakmica nam nisu bili naklonjeni kao prosle sezone, vecina utakmica je bila u vrijeme kad sam na poslu, pa nisam mogao voditi momcad onako kako bi trebalo. Na kraju ipak zadovoljavajuce 2.mjesto posto nam je u jednom trenutku i Liga prvaka bila daleko a strahovali smo i za 7. mjesto. Da smo imali malo vise vremena tj da smo mogli voditi utakmice, siguran sam da bi i ove sezone osvojio 1.mjesto, no sta je tu je, nakon 6.sezona naslov vise nije u nasim rukama.
U prvih pet imamo strijelca i asistenta, radi se o istom igracu, napadacu Prkicu.
Liga prvaka
Sta reci..jucer sam pisao o tome na kakav nacin smo izgubili finale, to je bila jedina sansa da se okitimo nekim zlatnim peharom ove sezone, nazalost nismo uspjeli, u nevjerovatnom finalu izgubili smo na penale i osvojili drugo mjesto.
Ovo je bio nas put do finala
Kup
A sta reci...vec u prvoj rundi smo ispali i to na veoma bezvezan nacin, nismo stavili ni moral ni kondiciju igracima kojima je bio na dnu, prodali smo neke igrace, zamjene jos nisu bile stigle, i eto, glupo ispadanje vec na pocetku.