Moze neko da mi kaze u cemu je problem sa skautom ? puko sam 50 tokena i 2,8, a ocena posle svake otakmice mu je 5-6 .. ? zna neko do cega je ? Screenshot by Lightshot
Moze neko da mi kaze u cemu je problem sa skautom ? puko sam 50 tokena i 2,8, a ocena posle svake otakmice mu je 5-6 .. ? zna neko do cega je ? Screenshot by Lightshot
Pa, loseg si nabavio, nema mnogo cega da se kaze, obicno kada takvog igraca kupim, i kada vidim da mu ne idu ocene ja ga prodam :/
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Nadam se da je tako... Nikad vise necu da bacim tokene na skaunta Najjace mi je kad sam se sa nekim likom borio za nekog dc, 39 runda i ostanem bez tokena..
Macva, ajde na fejs na sekund
e sad ovako ostao duzan sam 2 tekme pa da krenemo dakle u ligi smo opet dobili slabe protivnike jedini s kojim cu se borit je ovaj lik iz rumunjske minerul cavnic ostali su svi klasa ispod tako da vjerovatno opet cu zavrsit 1 ili 2 kako biva to sad na otvaranje lige juce smo pobjedili u gostima munez fc 0:8 odma goljada na pocetku a minerul je cak oderao ovog 13:1 u gostima tako da to je to za ligu.
statistike
ljestvica 1 kolo
sto se tice lige sampiona mi smo u skupini E sa ac picchia stoke City i fc Barcelone 62 ta 2 kluba su slaba jedino ac picchia ima 4 zvezde a u rezervi slabe igrace tako da nebi smjelo bit problema oko prolaska u osminu finala samo je pitanje 1 ili 2 mjesto no nadamo se prvom mjestu i u prvom kolu smo bas pobjedili fc Barcelone 62 doma 5:0 i najavili pohod ka osvajanju prvog mjesta
statistike
tabela 1 kolo lige sampiona
Liga:
Bolji start nisam planirao
Za sat vremena kup pa javljam kako sam prošao
Zavrsena je danasnja Ligaska utakmica pobedom od 8:1, uz povredu GK i ST, ali izleceni su, i spremamo se za Kup, i idemo na pobedu koja bi bila 15. u nizu da konacno dobijemo i to dostignuce. Hvala Macvi na podrsci
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Drzimo seeee
#J#Đ#A#
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО