Kada pogledas tabelu pomislis''ove sezone lagano do titule''
onda dodje prvo kolo i u prvom minutu ti objasne da nije bas tako,totalno nerealno
nepamtim kada sam odigra utakmicu bez postignutog gola pogotovo sa slabijim za 9*
onda dodje prvo kolo i u prvom minutu ti objasne da nije bas tako,totalno nerealno
nepamtim kada sam odigra utakmicu bez postignutog gola pogotovo sa slabijim za 9*
Hoće to kad upišeš pobedu unapred Seti se utakmice Celtic - Barca od pre par godina, 99% posed lopte za Barcu, jedna kontra Celtica i na kraju 1-0 za Celtic...
Imas problem sa DL i DR, ako mozes prodaj ih i zameni, ako ne mozda ce se popraviti, a mozda ce i ostati takvi, ali cim ti se ukaze prilika menjaj ih.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3) Omega FC
Imas problem sa DL i DR, ako mozes prodaj ih i zameni, ako ne mozda ce se popraviti, a mozda ce i ostati takvi, ali cim ti se ukaze prilika menjaj ih.
DL sam kupio pre par dana u nadi da ce postati skaut vec na prvim utakmicama ali za_eb, slabo je napredovao ide na transfer listu.
DR je OK prosek 7.9 ovo mu je prva 5