Results 1 to 10 of 1066
Like Tree1585Likes

Thread: Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by Zinaid Klicic View Post
    Potpisivanje omladinaca i davanje za nj 20-ak T je za mene najveca glupost sto moze biti na ovoj grici...To bi jedino uradio ako sam u minusu...Pa i onog sto je za dzabe,ako mi je tim pun i imam para,ja otpustim a potpisem jedino ako je blizu * vise...
    Zasto stvarati prosjecan tim od 3*-4* ako mi je TL dobra i mogu uzeti igraca koji ce brzo u scaute
    Ili pak' ako je pravi talenat od njega napraviti svj.klasu ili zvijezdu...
    Eeee, pa neko voli da se igra s omladincima iz sopstvene škole Nije fora napraviti 11 legendi i tući ove što imaju 11 skauta, već ga tući sa prosečnim timom, kad je 100% siguran da će pobediti

Apprentice Zinaid Klicic's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Eeee, pa neko voli da se igra s omladincima iz sopstvene škole Nije fora napraviti 11 legendi i tući ove što imaju 11 skauta, već ga tući sa prosečnim timom, kad je 100% siguran da će pobediti
    Samo ti izvoli s omladincima...Isto tako je fora da prosjecni timovi umiru u borbi za plasman u LS,a da ne spominjem koji trofej...a kad prodju 10 lvl(ako server lici inasto) onda zauzimaju donji dio tabele...
    Kod mene u ligama odlicni i scaut timovi zavrsavaju na zacelju i zasto bi ja bio medju njima ako znam i umijem napraviti tim kakav imam;sto ne znaci da cu tuci sve redom...

Ja stvarno neznam jeli bit i fora ove igrice imati sto jaci tim i osvajati trofeje ili je bit imati sto slabiji tim i ginuti za prolaz ili plasman u LS

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Samo ti izvoli s omladincima...Isto tako je fora da prosjecni timovi umiru u borbi za plasman u LS,a da ne spominjem koji trofej...a kad prodju 10 lvl(ako server lici inasto) onda zauzimaju donji dio tabele...
    Kod mene u ligama odlicni i scaut timovi zavrsavaju na zacelju i zasto bi ja bio medju njima ako znam i umijem napraviti tim kakav imam;sto ne znaci da cu tuci sve redom...

Ja stvarno neznam jeli bit i fora ove igrice imati sto jaci tim i osvajati trofeje ili je bit imati sto slabiji tim i ginuti za prolaz ili plasman u LS
    ma mozes ti imat savrsen tim pa prođes ko Asmir (Bulevar fc) di si za 12Q jaci od protivnika koji igra 4-1-5 formaciju dakle bez napadaca pa te taj tim bez napadaca pobjedi di lik ima 2 igraca sa 5* ostalo sa 3-4 a golman cak 2* i sa takvom postavom on prođe i grupu u LP-u mislim da nema smisla ista pricati dalje,ja sam do prije 7-8 mjeseci imao u timu sve sa 7-8* igrace i vjeruj Zinaide dopizdi ti to kad tako nesto imas 14-15 sezona u nizu kod mene nije bilo igraca sa 5* uopce skauti na klupi tek toliko da imam zamjene sve specijalnosti i savrseno poslozeno,mene je Djalovic koji je tada bio 10-15 lvla jaci jedva pobjedio 1-0,tako da ja vise uopce ne igram toliko radi trofeja vec radi ekipe sa igre i ovdje sa foruma gdje se druzimo

VIP

Ako već mogu da biram da li da potrošim brdo para/tokena da bi se tukao za titulu sa drugim likovima koji troše pare/tokene ili da se borim za LŠ sa likovima koji kao i ja igraju sa tokenima koji zarade u igri, onda ću radije ovo drugo...