Quote Originally Posted by Zinaid Klicic View Post
Ja neznam od cega bi NORDEUS zivio da nije ovakvih kao ja koji trose 2-3K T po sezoni
E moji menadjeri,vec 6-7 sezona nisam uzeo ni T a zadnjih 6 sezona imam tim od 7*-8* i 10 titula...I meni dodje neko govoriti kako je bolje imati prosjecan tim nego legende...a zali se tamo kad ga dobije gotovo odlican tim(kao to je nerealan rezultat)...
Ovakvih timova Steppenwolf na citavom Balkanu trenutno mozes na prste nabrojati i vjeruj mi da znam svakog tog menadjera i nijedan od njih ne uzima T,ali ljudi osvajaju trofeje...
Ne kazem ja da bas sve ide bajno i da random ne pogodi nekad pa ti "popizdi" sve ali neke stvari su jasne ko' dan...
pa jasno je da pa ja sam prosle sezone uzeo ligu gdje sam realno bio 5-ti po jacini iza mene ostali timovi koji su u prosjeku 3-4* jaci bili meni je iskreno dopizdilo imat sve sa 7-8* zvezdica ja koristim samo tokene u igri sto dobijem cak ni u pregovorima ne prodajem igrace imam buđet oko 400-500 mil na pocetku sezone i 20-ak tokena i opet slozim vrhunski tim di imam samo u obrani skaute koji to postanu treningom,stvar ti je u tome da ne igraju zvjezdice igraca vec pamet menađera i jos ako te nordeus ne sjebe imat ces rezultat,ja osobno svakog protivnika proucim vidim koje formacijje mu ne pasu tj.od kojih je gubio i tu slozim bez obzira na skaute makar i na klupi zavrsili...prosle sezone 3 tima su bila iza mene sve skaute u momcadi su imali i glatko gubili od mene koji sam imao 7 skauta i igrace sa 4*
tako da samo po meni taktika igra