Punom snagom prema naslovu, večeras još jedna pobjeda u nizu (7-0 ovaj put), 6 utakmica do kraja, prednost 4 boda, nije puno, valja biti oprezan.
TSGH izgubio danas od nekog napuštenog tima koji je nekim čudom sa 40% posjeda lopte imao više udaraca (20) nego moj tim (16) sa 60%. Taj problem se pojavljuje dugo u ovoj igri, a nikako da ga riješe.
Last edited by t11_fan; 01-05-2015 at 09:12 AM.
Napokon je došao i taj dan, pjeva se YNWA na Celtic Park-u (znanom još kao Paradise=paradajz po našem) Celtic je ostvario vrlo važnu pobjedu od 3-2 i preuzeo vrh ljestvice gdje mu je i mjesto. Prednost je sitna, ali bitna, 1 bod može značiti puno na kraju. Celticu je ovo 8. utakmica bez poraza i 5. pobjeda zaredom.
![]()
Nasli smo profil na 26 lvl ali nije na balkanskom serveru ali ima dosta menadzera sa ovih prostora,ako se niko danas ne javi za neki koji je na balkanskom onda ovaj preuzimamo![]()
e jel tko zna sta je ovo,msm sta ce biti
danas dozivio zestoku ŠAMARČINU u LP-u od autsajdera poludio sam tablet je fasovao rastepo sam ga ufff
lik me prezabio ladno americki 5-3
strasno ljudi strasno
statistika
formacije
ja msm da sam krivu formaciju koristio,sad ako neko zna kako sa lakocom pobjedit 4-3-3 nek mi kaze
Evo i ja da se javim, zaredjalo se nekoliko uzastopnih pobeda, tako da smo se popeli na zadovoljavajuce 3.mesto u ligi posle loseg prvog dela sezone.. Igra se i polufinale lige sampiona veceras, tim ulazi rastereceno u ovu utakmicu s obzirom da smo autsajderiPOZDRAV