Pocinju pripreme za sledecu sezonu stigla su dva nova dresa u FC Red Star i jedan u AS Roma
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮
Pocinju pripreme za sledecu sezonu stigla su dva nova dresa u FC Red Star i jedan u AS Roma
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮
Pobeda u gostima protiv velikog rivala, vratili smo mu za poraz u prvom delu sezone koji je pokrenuo lavinu loših rezultata... Iako je vodio u izjednačenoj utakmici, promena formacije i mentaliteta i 3 izmene na poluvremenu su učinili da se Kirovski razgoropadi i sa 3 gola preokrene rezultat (11 golova na poslednjih 5 utakmica, a do poslednjih 5 je igrao ko strina)...
Da sam pobijedio mogao sam možda završiti 4. , ovako ova sezona završena na odličnoj 5 poziciji
http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html
"...Pa je li to moguće ljudi moji kakva sreća, ma je li to moguće, tresu se tribine... Pa šta ću vam reći.... Ovo je bilo za infarkt..."
Kakav preokret, kakva završnica sezone, šta reći... Prije 3 kola prosuo sam prednost koju sam imao gotovo cijelu sezonu (graf na desnoj strani) i mislio sam da je prvenstvo izgubljeno, međutim direktni protivnik je danas igrao 1-1 kod kuće dok sam ja pobijedio u gostima 6-1
Sutra je Dan D, utakmica na sve ili ništa, utakmica sezone
Ex top eleven player
NTNK brate, znas li t koja je poveznica nasih gradova? Uvijek te zaboravim pitat
Koja?
Sad ce nesto da me ispali opasno...
Pa necu te ispaliti, ozbiljno govorim, pa zar ne znas za Ivana Kapistrana?
Nemam pojma ko je taj lik...
Da ne googlam sada...