O Bože patnje sa svim onim FB pop-apovima kad praviš novi profil...
O Bože patnje sa svim onim FB pop-apovima kad praviš novi profil...
Evo gledam sada danasnje utakmice prijatelja i izvalio sam da su svi prijatelji koji su igrali finale Lige Sampiona su osvojili,sem mene ahahahahaha
Šta sad svi idu na balkanski server? Što je više novih profila, to je više novi žrtava Acinih prijateljskih utakmica hahahaha
@Steppenwolf to je najgore, Mou se javlja za svaku j€benu sitnicu
Ex top eleven player
Ko je sve na balkanskom serveru osim Milančeta i Siniše?
Koliko dugo drze ove nove dresove sto izbace u ponudu da li zna neko?
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮
Brate, smatraj da je potpuno tvoj, ja vise necu tamo ulaziti, slobodno mijenjaj ime, sifru, sta god hoces, to je to, sve smo se dogovorili i eto, necu si ni igrace prodavat kod tebe sto sam reko jos ovu sezonu, nema smisla da me cekas zbog jednog igraca kojeg cu vjerovatno bez problema prodati jer ima spec, dvije pozicije i stvarno je jako dobar, ako budes htjeo javi se, radi se o AML ML Stoiljkovicu
Liga je osvojena
Poraz danas ali nema veze, igrali smo sa polomljenom momcadi , bitno da je titula tu, sto nam je strasno drago posto je ovo bila jedna od jacih liga koje sam igrao.
Na kraju se moze dogoditi da drugi zaostaje za nama samo 1 bod, a imali smo 13 bodova prednosti Da smo igrali ozbiljnije vjerovatno bi i povecali tu prednost, ali eto odlucili smo se za prijevremenu pripremu za sljedecu sezonu.
kojim danima izlaze novi igraci na skaut listi. Video sam negde pre ali sad ne mogu da nadjem
Uprava FC Red Star cestita NTNK United i NK Dunav Ilok na osvojenim titulama
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮