Originally Posted by vedran boca juniors uvjek stari...hvala ti puno ugodno si me iznenadio Nista i drugi puta kada bude viska para :-)))) inace nije mi potreban :-))) Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Originally Posted by Macva FC Nista i drugi puta kada bude viska para :-)))) inace nije mi potreban :-))) Idemooooooo pa to sam siguran imat cu ako budes trebo za 38 lvl igrace dl,mc,st,mr/amr 208-209Q
Originally Posted by vedran boca juniors pa to sam siguran imat cu ako budes trebo za 38 lvl igrace dl,mc,st,mr/amr 208-209Q Tesko, ekipa je vec formirana za sledecu sezonu :-)) sada se samo uigravaju Idemooooooo
Originally Posted by Macva FC Tesko, ekipa je vec formirana za sledecu sezonu :-)) sada se samo uigravaju Idemooooooo ok,znaci opet tripl vatas ko Vasic neumorni ste rivali svaka vam cast
Originally Posted by vedran boca juniors ok,znaci opet tripl vatas ko Vasic neumorni ste rivali svaka vam cast Nego sta, jos malo pa svi u istu ligu :-)) Idemooooooo
Originally Posted by Macva FC Nego sta, jos malo pa svi u istu ligu :-)) Idemooooooo nedaj Boze da mi jos i tebe i Vasica dodaju pa to bi bilo jace od kupa i lp skupa natjecanje sad nas ima 3 brutalna u ligi ja,Bulevar i Ljiljani i s vama dvojcom bi souuu bio
Ko god postavi link na prosloj stranici za one formacije, mrsko mi se sad vracat, hvala mu ko bratu hahah
Ja bi bas volio sa svima vama biti u ligi..
Sezona 27, Level 27 -19-7-1 NK Dunav Ilok - moj tim
Originally Posted by Sarma Ko god postavi link na prosloj stranici za one formacije, mrsko mi se sad vracat, hvala mu ko bratu hahah Nema na cemu..
Originally Posted by Sarma Ko god postavi link na prosloj stranici za one formacije, mrsko mi se sad vracat, hvala mu ko bratu hahah aco ilok ako na buzzer lima link mislis
Forum Rules