nemoj aco bolje jer to je souuu totalni malverzacije,namjestanja,prevare,pustanja,nastimav anja gol razlike strava
gorje od HNL-a vjeruj
nemoj aco bolje jer to je souuu totalni malverzacije,namjestanja,prevare,pustanja,nastimav anja gol razlike strava
gorje od HNL-a vjeruj
Ma znam da ovim novima ce dobro doci, ja vec sve formacije imam u glavi
jel neko saznao zasto da ne propustim 26.1.2015 na top11
Mislim da je mourinho rodendan tako dam cuo, sinisa ili milan ako budete u finalu napravit cu novi acc pa me invite da mogu gledat finale ako nije problem
ja na mobitelu dobio kad sam se prijavio,a na kompu nisam nista dobio ni na jednom od 12 profila, na mobu sam na 2 dobio na ostale nisam ulazio preko moba,s time da mi na orginalu izbaci 20.01.2015 NE PROPUSTI a na drugom mi izbaci 26.01.2015 NE PROPUSTI pa ne kontam nista
Evo sta Stamenkovic kaze na fejsu u vezi ovog da ce sezona bit kraca
Da se razumemo ... Ovo je jos uvek samo tema za polemiku , ima dosta toga sto bi se moralo promeniti , da bi nesto tako funkcionisalo u T E . A krenuce tako sto ce ceo jedan server biti pusten u rad sa novim menadjerima . Naravno pogadjate , fumksionisace tako sto ce biti sve kao sto je , gore navedeno . Dakle cinjenica kaze , za sada sve ostaje kako je inace i do sada bilo...