Results 1 to 10 of 1765
Like Tree3834Likes

Thread: Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Učvrstili smo se na čelu

Bitni igrači u timu:

Dreamer Sarma's Avatar
    Poceo igrat ponovo ove sezone, sve od pocetka, level 1, prvi na tabeli, sutra sa drugoplasiranim za titulu, turcinom naravno,evo nekoliko dosadasnjih slika
    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot
    I ako imate kakav savjet ili nesto, dobro bi doslo
    Last edited by Sarma; 01-02-2015 at 02:33 PM.

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Sarma View Post
    Poceo igrat ponovo ove sezone, sve od pocetka, level 1, prvi na tabeli, sutra sa drugoplasiranim za titulu, turcinom naravno,evo nekoliko dosadasnjih slika
    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot
    Meni je najdraže igrati taj lvl1 možda zato što ne moram imati jak tim da osvojim ligu i kup. Kupim jeftine igrače (do 150K po igraču) blizu ili sa 5* (ako se nađe takav, a bude ih) i uštedim dosta za sljedeću sezonu. Pošto nema potrebe za velikim ulaganjima u prvoj, u drugoj bude daleko lakše. Još jedna odlična fora je što kad napraviš novu karijeru odmah preuzmeš drugi klub s istog nivoa i u tom slučaju imaš odmah izgrađen amaterski stadion za 1000 posjetitelja + neke prateće objekte . Dobro je što tada možeš birati između nekoliko klubova pa izabereš onaj koji ima najvišu vrijednost momčadi
    OMA liga od sljedeće sezone kreće ponovo s nivoa 1, jedva čekam a možete se i vi uključiti tko god hoće

VIP Macva FC's Avatar
    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot
    I ako imate kakav savjet ili nesto, dobro bi doslo
    Koji si bio level pre?

Idemooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Dreamer Sarma's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Koji si bio level pre?

Idemooooooo
    13-14. meni se cini, od samog pocetka igrao, Nisam uso 3 mjeseca ili koliko vec i nije mi se dalo ponovo,mnogo se popravilo sve

VIP t11_fan's Avatar
    13-14. meni se cini, od samog pocetka igrao, Nisam uso 3 mjeseca ili koliko vec i nije mi se dalo ponovo,mnogo se popravilo sve
    Popravilo? Zanimljivo
    Igram skoro 2 god u kontinuitetu pa mi sve djeluje jednako. Koliko sam primjetio, osim promjena kod ilegalnih formacija i prošlosezonskog reshufflea (nedaj Bože takvog zla ponovo LOL), sve mi je jednako.
    Ex top eleven player

Dreamer Sarma's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Popravilo? Zanimljivo
    Igram skoro 2 god u kontinuitetu pa mi sve djeluje jednako. Koliko sam primjetio, osim promjena kod ilegalnih formacija i prošlosezonskog reshufflea (nedaj Bože takvog zla ponovo LOL), sve mi je jednako.
    Ma ne znam ni ja, ali mi je skroz zanimljivije igrat,kad sam zadnji put igrao nije bilo ni ovih dostignuca koliko se sjecam, a i turci me sada mnogo muce, nit mogu protiv njih utakmice dobit nit igraca kupit

VIP t11_fan's Avatar
    Ma ne znam ni ja, ali mi je skroz zanimljivije igrat,kad sam zadnji put igrao nije bilo ni ovih dostignuca koliko se sjecam, a i turci me sada mnogo muce, nit mogu protiv njih utakmice dobit nit igraca kupit
    Na dostignuća sam i zaboravio
    Šteta što se "retroaktivno" računa samo "stara škola" dostignuće (koliko dugo igraš t11), da su se od ranije računali ostali svi bi imali lvl4 mogul i slično.
    Turci su jaki, možda najaktivniji poslje igrača iz Indonezije i Vijetnama pa i Rumunjske (odalke ima najviše klubova ali ne baš toliko aktivnih). Pripazi na igrače s viših nivoa koji su preuzeli novi klub, oni su uglavnom puni tokena i boostera.
    Transfere radi rano ujutro ili kasno navečer tada bude slabija aktivnost na aukcijama. Sretno u kupu ako si još u njemu
    Ex top eleven player