Nije ni loša stvar biti van balkanskog servera, barem nema nekih klubova punih tokena pa su aukcije za dobre igrače dostupnije token siromasima LOL![]()
Ex top eleven player
AS Roma
Veceras utakmica za odbranu titule
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮
Zavrsna tabela:
Kratak rezime sezone:
Liga: dosta muka na startu cak je i tank bio u opticaju ali onda sreca pocinje da me prati prvo sam hteo samo plasman medju cetiri,
negde pet sest kola pred kraj izbio sam na prvo mesto i tu ostao.
Kup. nije lose osminafinala i ispadanje na penala.
Liga sampiona: bez mene posto sam tankovao proslu sez.
Plan za sledecu sez: par pojacanja prvenstveno u odbrani a ostalo zavisi od ponude na tl.
Miloše i meni su isto pustili botove
Mada svejedno meni treba samo 1-2 igraca i to je to,posto ce igraci ostati svi isti osim jednog dc-a on ce vjv. ispasti iz prvog tima![]()
ja se vjerovatno necu nesto puno pojacavat pokusat cu po prvi puta nesto napravit sa 90% igraca od ove sezone,dakle ove sezone svi sto su skauti ostaju a koji nisu idu u prodaju i dovodimo toliko igraca mozda 1 manje...dakle trenutna momcad plus 4-5 pojacanja
pa kako bude bude,bas da vidim kako ce bit,obicno sam svake sezone 10-12 igraca kupovao minimalno ali ove cu bas stvarno minimalno kupit
REZIME SEZONE:
-4 mjesto u ligi
-1/2 finale LP
-Kup 2 runda
CILJ JE BIO UZET LP I BITI MEĐU 4 U LIGI,ETO NISAM ZADOVOLJAN 50% UPJESNOST SEZONE
Last edited by vedran boca juniors; 01-10-2015 at 01:36 PM.
Pozdrav momci, novi sam na forumu pa zelio nesto da pitam , ova 2 igraca mlada sto dobijemo iz omladinske skole vrijedili li.potpisat ugovor i davat 25 tokena .