Ima li neki brzi nacin za skupljanje tokena?
Ima li neki brzi nacin za skupljanje tokena?
@ATM Jesi ga probao i ljevo i desno? Meni je sličan mladi igrač (ali DL-DC) imao početkom sezone još gore ocjene (5-6). Sad ima jakih 6* ali mu se forma bitno popravila (7-8) pa sam ga ostavio, isplatilo mi se čekati ga. Probaj ga u prijateljskim na raznim pozicijama pa vidi kako će reagirati. U principu nema nekog provjerenog rješenja kako popraviti formu, to je kao nekakva lutrija, pogotovo kad kupuješ igrača. Sretno
Ex top eleven player
Ljudi kako da objavim sliku svog tima ovde,jer vidim svako malo pa objavi sliku a ja nista .Izvinjavam se sto nisam u zadnje vreme aktivan na forumu,pa i u samoj igrici,imam privatnih problema
Jos nesto zaboravih pitati,jel neko mozda zainterosovan kupiti moja 2-3 igraca koja sam nameravao i tako i tako prodati
@Lespa to i mene zanima. Početak sezone uvijek igram sa 22, a kad ispadnem iz lp i/ili kupa smanjim do 18. Obavezno imam 2 golmana u timu, s tim ne riskiram.
Ex top eleven player
pretpostavljam da takvi menadzeri ispadnu brzo iz lige prvaka i kupa a u prvenstvu se bore za opstanak. ja sam drugog golmana prodao i kupio matorca(31 - besplatni) za ne daj boze a prvi golman ima jednu crticu za trening pa moze da se povredi samo na tekmi sto mi se samo jednom desilo... mora da se stedi jer cim predjem na sledeci nivo mnogo para je potrebno za zamenu igraca. trenutno igram ligu gde je razlika izmedju treceg i dvanaestog na tabeli tri boda. ludilo!!! mogu da budem u prva cetiri a i da ne predjem na sledeci nivo...