Druga polusezona otvorena minimalnom pobjedom
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Druga polusezona otvorena minimalnom pobjedom
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Јаооо... Бидујем за нападача од 18 година, 1 скил до скаута.. А не треба ми нападач, него сам мислио да га купим па продам...... и тако се занесем и потрошим све токене а не купим играча... О.о дође ми да баталим игрицу :Р ахаха
Strašno, da ovog slepca u dve utakmice nijednom ne mogu da tučem... Glupi Mat Nor je dva 100% zicera promašio... Jbt, imam pet igrača u odbrani, igram defanzivno i seljak Sastre ostaje jedan na jedan sa mojim golmanom... pa gde bre ostaje? I još ovaj moj slepac Jelić k***c jedan na jedan ikad odbrani, džaba mu specijalnost...
Novi sam u top eleven pa me zanima dali se moze vodit vise nego 1 klub i ove prijateljske dali znaci nesto puno ili samo za skilove.. novi sam pa nemojte zamjerit. Hvala
Da li ima nade za ovog malog....
Doveo sam jos jednog dc-a.Uz Martinsa bi trebalo da dobro igra A Martins ima vise zutih kartona nego ceo ostatak tima.Isto vazi i za crvene... Polomi sve protivnike xD To je to za ovu sezonu sa transferima,okey kupicemo slobodne agente a prodati neke od 5 zvezdica,cisto da smanjimo ispod 50 prosecni kvalitet da bi dobili lakse protivnike
Meni nije jasno zašto skoro svaki da 'prostite j€beni član foruma mora napravit svoju temu-pitanje zasnovanu na novoj verziji t11? Kad kliknem na new posts kao da vidim duplo, a nisam ništa pio . Šalu na stranu, svaka tema je bar dvostruka na istom jeziku, a neke rasprave imaju hrpu offtopic postova, spamova itd. Ovim putem bi pohvalio članove ovog foruma jer su se ponašali uobičajeno za razliku od ostalih t11 podforuma. Razumijem svako negodovanje vezano za izmjene, po ovome što sam pročitao ni meni se ne sviđa iako nisam još ništa vidio, ali treba se držati neke "kulture" i pravila na forumu (da ne kažem još kućnog reda LOL).
Nadam se da će nam programeri dati razlog da smanjimo broj negativnih kritika i reakcija.
Zdravi i veseli bili.
Ex top eleven player