Pobjeda u LP, igra nam i nije bas bila neka , svaku drugu loptu su nam presijecali , to se u zadnje vrijeme cesce dogadja pa cemo morat nesto mijenjat u klubu
♥FORZA MILAN!!! ♥
Glavni tim ima danas težak dan. U ligi prvaka moram ići na pobjedu jer sam 3. a u ligi 15 igram s 2. najkvalitetnijim protivnikom. Izvlačenje kupa nije bilo na mojoj strani te ću sutra igrati protiv aktivnog tima (znam po grbu Mou-a) s nivoa 16 koji ima prosječnu kvalitetu 94. Prolazak u sljedeću rundu bio bi velik uspjeh.
Celtic danas ima tešku utakmicu protiv 10. tima lige. Niti je liga lagana, niti današnja utakmica, 1. slika sve govori (slika je ovdje sužena pa se slabo vidi, ako se otvori u novom tabu bude veća/cijela)
Clermont je danas prvi igrao i dobio ligašku 3-0, ali više od samog rezultata me veseli pogled na ocjene Pošto je ovakav prizor sve teže vidjeti u zadnje vrijeme, morao sam ga zabilježiti (slika 2). Izvlačenje kupa spojilo nas je sa nešto slabijim protivnikom tako da se nadam prolasku u sljedeću rundu. Današnja utakmica LP je revijalnog karaktera jer imam 6 bodova prednosti, a igram protiv zadnjeg tima koji nema bodova pa su rezerve u prilici da se dokažu.
TSGH u kupu igra protiv tima s višeg nivoa (6) koji zanimljivo ima 6M manje vrijednosti momčadi + budžet od mene
Last edited by t11_fan; 01-21-2015 at 11:36 AM.
Ex top eleven player
kakva loša sezona za NK Krasa . u ligi nemoremo spojit 2 pobjede , već tri poraza su tu . napad očajan . bez obzira što imam najaču ekipu u ligi , brutalno izdominiram svaku utakmicu . ali što vrijedi kad od 25 udaraca 20 ih ide preko gola .a protivnik kulturno utrpa jednog , iz slobodnjaka ili iz kornera i to je to .
Još gore je kad vidim neke klubove koji su ispod mene na tablici a trebali bi bit na vrhu . mogu mislit kako je i njima .
Stvarno previše trolanja ovu sezonu .
Inače ovi sa vrha uopće ni ne prate svoje utakmice .
Baš mi dodje da rasprodam cjelu ekipu i odjebem ovu sezonu . ovako stvarno ne ide