Da, svidja mi se
Ne, ne svija mi se
Mora jos da se poradi
Iz prikaza tabele kod prijatelja izbacen je broj datih i primljenih golova ali formu su smanjili na 3 samo sa pogresne strane.... genijalno resenje
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
danas sam trebao da primim bonus tokene (ono kad potpises da dobije poneki bonus kad se svakodnevno logujes) i mozete misliti
file error ... i ku.ac .... nisam dobio nista ...
dakle dosli smo do dna, da se kurv.mo za jedan jeb.ni token.
Nije mi dobra ona stvar kad uradis trenig ili zavrsis utakmicu kad dobijas one skill poene na ovu verziju automatic ti ga rasporede to nije uredu...
Igrac iz moje omladinske skole ima 2 zvezdice i ne treba mi nijedan token da potpise za mene, al zato igrac od 4 zvezdice i 21 godinu(i to je kao omladinac?!) trazi21 token za potpis ?? Pa 21 mu mamu nabij.. i njemu i developeru koji je to smislio ? Koji ce mi omladinska skola onda kad jeftinije prodjem na berzi. Sram vas bilo djubradi jedna gladna....
i mene je to nerviralo u pocetku ali sad samo prodam besplatnog i teram dalje... jednom prilikom sam pomislio da dam 20 tokena reko mozda cu dobiti igraca koji ce dobijati 8-9 ocene ali srecom odustao sam od te namere. Evo jutros sam dobio igraca sa jednom zvezdicom a za drugog traze 24 tokena sto je suludo... prodao prvog i iskoristio kintu za sledecu investiciju... :-)
poz raja, da li znate hoce li se moci kupovati tokeni preko kredita vise ...tj da li ce to doci u nekom update
dzaba pitas burazeru jer ovaj deo foruma kao i sve ostalo niko ne zarezuje ni 2 posto ... ovo je napravljeno da se mi medjusobno "druzimo" (umesto da pomazemo razvoju igre).
@denzellozington
Nemoj da siris dezinformacije...
@Rumenige
Probaj da kontaktiras podrsku igre...
http://support.nordeus.eu/forums
PLEASE HELP
im new in top eleve.
ive made a lot of mistakes...losen almost all my buget. and tokens...my players are unfit now.. please help me..can i start it all again with my facebook id or ill need to creat another fb id to play from the begening?