Šta je sve branila ova budaletina Arafat na golu protivnika... 3 slobodnjaka, 2 zicera 1 na 1, par živih lopti posle šuteva sa distance... A i ova budaletina Madirin je sve kornere izbacivao glavom u polje, osim jednog... Seriju golova je otvorio Kirovski i stigao do cifre 50... Elton-Bott je ubo dva komada, na pas Maee i glavom posle kornera... Na kraju je Ramsay pododio posle solo akcije za 4-0...
Last edited by Steppenwolf; 02-16-2015 at 11:38 AM.
Problemi s Celticom... Osim što sam izgubio golom u 89' protiv vodećeg na ljestvici lige, čini se da će mi facebook deaktivirat još jedan profil.
Clermont je dobio ligašku a glavni tim u ligi prvaka.
Da li ima netko viška aktivan profil na balkanskom serveru (neki što imate za referrale a ne treba vam...)?
Last edited by t11_fan; 02-16-2015 at 12:13 PM.
Ex top eleven player
Idemoooo kao i prošle sezoneeee . Sad kad me svi krenu pobjeđivat, vrh oca mi
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Znam da je neko prije pito pa i mene zanima kako se moze spremit slika s Top Elevena i prebacit ovdje?
Ako si preko telefona samo opalis screen- shoot.Na pc-u ja slikam ekran,u paint isecem ssacuvam.I onda se isto ubacije na oba,gde imas polje za pisanje,iznad imas neke dosatke,udjes u 3. sa desne strane,kliknes na otvori datoteku,izaberes sliku,ispod imas da uploadujes.Kad uploadujes to je to
Last edited by Go Ahead Eagles; 02-16-2015 at 04:14 PM.