Ma gde je realan, da mi golman nije branio ko za k***c teško da bi bilo 1-4... Ova ista postava je isto tako jakog otkinula 4-1 u Kupu preključe, i taj isti golman Sosan je ocenjen osmicom... Taman sam pomislio, krenula ga forma... Postoje igrači koji odigraju za 8 ili 9, a onda ih ni za živu glavu ne stavljaj da igraju sledeću tekmu, jer ne mogu da vežu dve dobre...
pazi, mozda je taj u kupu imao bonus nula a ovaj sto te dobio 4:1 max bonus itd. itd...
Druze, vidim po postovima na forumu da si ozbljno shvatio ovu igru i da se bas iznerviras kad je nerealan rezultat. cuvaj zivce trebace ti... iako znam da je to lako reci i ja popizdim kad se to desi, ulazes u ekipu a dobije te neka budala.
Steta sto Nordeus preteruje sa trolanjem inace bi igrica bila odlicna...
evo ja sam 11-ti u ligi sa jakom ekipom i batalio sam. sad mi B postava igra ostatak lige a prvi tim napada ligu prvaka pa sta bude. naravno kup sam ispao u pretkolu trecu sezonu za redom. hvala Nordeusu to jest nekom majmunu za racunarom pardon "mister developer". :-)
pa na prvi pogled jeste. ali vidis tvoji su dobili dobre ocene pogotovo napadaci dok su njegovi igraci sredine terena odigrali katastrofa. mozda je 5:1 previsoka pobeda. Ali, evo sta po meni u igrici nikako ne valja: njegov napadac sa sest zvezdica je trebao protiv tvog igraca Angrand sa dve ej dve jebene zvezdice da postigne het trik i da Angrand dobije crveni vec u prvom poluvremenu. to bi po meni bilo realno...
Poslednja utakmica u LŠ juče... Protivnik je promenio ime kluba, promenio je i menadžera, ali nije promenio naviku da gubi Jedino što je uspeo je da mi povredi najboljeg igrača Gomesa, ali je to bilo nedovoljno, jer je Liri dobio šansu da izvodi prekide i sa 2 gola iz slobodnjaka i asistencijom iz kornera izbio protivniku šansu da se plasira dalje na gol razliku...