Jaooo ludince danas... Glavni tim je dobio 13. ligašku zaredom i u LP prvu utakmicu 1/8 finala. Međutim, nije sve tako idilično, naprotiv. Protivnik ostaje bez MC-a u 24' pa sam mislio da će to biti rutinska utakmica, međutim ubrzo nakon mog gola iz kornera (J€bem ja sve moje napadačke skillove kad ne mogu dat gola iz igre ) izjednačili su udarcem s distance (džaba mom golmanu defenzivnog skilla na nivou 7*). U drugom poluvremenu sam prebacio ML/R na AML/R, ubacio MC umjesto DC-DMC. Zadnjih 10min sam igrao veoma napadačkim intezitetom, jedva su zabili za anoreksičnu pobjedu 1-2. Utakmicu je ponovo obilježio nedostatak logike u ovoj igri; već spomenuti neobični kontranapadi i slobodan udaraci sa "krive strane". Ako sam stavio igrača da izvodi slobdne s desne strane a ljevak je, kako je moguće da mu ta pozicija ne odgovara?
Ex top eleven player
Nk Dunav Ilok - pobjednici polusezone 22.level
Danas smo igrali protiv posljednjeg na tablici, to je tim koji u prvih 11 ima vise skauta od mene a tek je nesto mali po Q slabiji od mene. U kakvoj sam ligi pokazuje bas taj klub, dakle ovo je posljednji tim u ligi sa samo 9 bodova.
Ostvarili smo veoma uvjerljivu pobjedu u gostima.
Nas najveci konkurent je odigrao jednu ludu utakmicu, sve do 81.min bilo je 4-4 ali onda zabija dva gola i pobjedjuje 6-4.
Tako da je i dalje razmak samo jedan bod sto znaci da ce biti makljaze do kraja..
A u Ligi prvaka smo dozivjeli neugodno iznenadjenje i domaci poraz od tima koji je dosta slabiji od nas.
Nadam se da cemo u uzvratu uspjeti da stignemo prednost mada ce biti jako tesko, no vracali smo se mi i iz gorih situacija..
Celtic je lud tim 100%. Inače igraju odlično u LP i kupu, katastrofa u LP, danas naopako; 4-0 poraz protiv slabijeg tima u LP u gostima (nisam gledao utakmicu jer sam jeo ), ali zato sam gledao ligašku u kojoj je ostvarena neočekivana pobjeda 1-3 u gostima protiv tad 2., sad 3. tima na ljestvici. 8 bodova iza prvoplasiranog nije toliko strašno . Radije bih završio sezonu 8. nego 7. ako već ne mogu do prve 4 pozicije. Zadnji tim na ljestvici odlučio je tankovati kad je shvatio da cijela liga ima 5*
Ex top eleven player
Prvenstvo
Evo i stanja nakon 13.kola
Liga Sampinjona
KUP
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!