Idemo dalje...
U ligi pobjeda uz remi drugoplasiranog, pa sad imamo 3 boda prednosti.
Braca šta sam ti rekao, cepaj do titule
Evo i mene nakon nekog vremena hahahah, nema se vremena za foruma, u ligi smo 3, u ls prosli grupu i prvi krug knock outa, previse kikseva, dosadna sezona veoma
Veni,Vidi,Vici
Ako ne ispadnemo u međuvremenu, trebali bi se naći u polufinalu LP. Dužan mi je trofej, prošle sezone bio je prvi u ligi, ja iza njega, trebao bih imati priliku da se osvetim Prosjek kvalitete najjačih postava oba tima je jednak (104).
U ligi sam danas upisao 13. pobjedu zaredom, 100%tni učinak ove sezone, tako da sve snage fokusiram na LP.
Ovo gore što piše da sam poražen 2x, to su prijateljske koje organiziraju protiv mene jači timovi
Ex top eleven player
Tek pred kraj smo slomili otpor rivala. Nadamo se prolazu i odmah na megdan drugoj najjačoj ekipi pored naše u LŠ.
Solved
Last edited by t11_fan; 02-22-2015 at 12:12 PM.
Ex top eleven player
Pobeda u gostima kod trećeplasiranog, koji je pre dva dana bio prvi, a sada je peti Trolovalo je celo prvo poluvreme (lik nema sve igrače na pozicijama), sve dok na poluvremenu nije ušao novajlija (Sub)-Zyro i u 62. minutu istrčao kontru za izjednačenje... Rice nas je doveo u vođstvo posle kornera, a Fletcher stavio tačku solo akcijom u 87. minutu...