Evo malo informacija o mojim timovima;
Glavni tim ima 100%tni učinak u ligi 57-6 gol razlika, a današnju utakmicu obilježio je AML-AMC koji je ušao s klupe, odigrao 28' i zabio 3 golaU ligi prvaka sutra treba jedan bod da bi osigurao prvo mjesto, a prolazak je već osiguran.
Clermont isto ima 100%tni učinak u ligi, međutim manja gol razlika (39-10). U kupu je dobio prvu utakmicu s 2-0 kod kuće, za mene odličan rezultat prije uzvratne utakmice. U LP će sutra biti gadno jer se 3 tima bore za prolazak.
Celtic je prekinuo ligaški niz od 3 poraza i pobjedom popravio poziciju(nije više 11., sad je 10.). U kupu je danas odigrao 1-1 u gostima, nije loše, ali može to i bolje. U LP ima 5 pobjeda i mirno čeka 1/8 finala
![]()
Ex top eleven player
Ne znam više koje igrače da stavim u tim, svi su u padu forme, tačnije, neki nikad nisu ni bili u formi... Probao sam formaciju kojom prvi kida sve redom, ali džabe kad troluje od starta... Prvo je golman (po stoti put) odbranio slobodnjak Borsiju, a onda umesto neko da zakuca glavom posle duplog kornera, defanzivac igra rukom u 16 i ne dobije ni žuti karton... Borsi, naravno, promaši penal, da trol bude na nivou... Gol primim posle slobodnjaka, jednog jedinog...
![]()
Last edited by t11_fan; 02-20-2015 at 10:05 AM.
Ex top eleven player
Juče je bio dan za neriješene rezultate, danas je dobro krenulo. Čeka se liga...
![]()
moze malo objasnjenje od iskusnijih menadzera: sta je fora sa tankovanjem skil poena? Ok, kapiram da menadzeri skupljaju poene da bi istrenirali novu poziciju ili specijalnost ali ipak zar nije bolje odmah dati poene igracu i da za sledecu tekmu bude jos bolji?
I da, šta ste primetili da li takvi igraci imaju bolje ocene od ostalih igrača?
Ako se referiraš na sliku mog tima, onda je odgovor:
nemam potrebu da pojačavam kvalitetu tima jer sam zadovoljan trenutnim rezultatima (sve pobjede u ligi, u LP prvo mjesto). S druge strane ti igrači koji imaju dosta "slobdnih" skill poena su mi blizu sljedećeg nivoa (5* blizu 6*, a 6* blizu 7*). Da sada dodam te skill poene, oni ne mogu previše promijeniti moje rezultate, ali bi njihov razvoj bio sporiji. Dakle, ja čuvam te skill poene do neke teže utakmice, a u međuvremenu trošim pakete da sakupim što više skill poena dok im je razvoj brz. Kad igrač napreduje sa 5 na 6*, razvoj bude znatno sporiji.
Ex top eleven player