Results 1 to 10 of 986
Like Tree2621Likes

Thread: Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar

Šta sve i koje sve gluposti neću doživjeti na ovoj igrici, ovo je nevjerovatno oca mi. Jučer one povrede, a danas primam 3 gola iz duplog kornera, a mojih 6 slobodnih udaraca je njegov golman okrznuo prstima. Znači gledam tekmu i ne vjerujem koji je ovo pokušaj igrice. Najgore od svega je to što se ovi jadnici iz nordeusa trude da što bolje naprave igricu, a možda bi je i popravili kad bi znali kako da je poprave i dotjeraju. Jedino što znaju je da je šminkaju

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--

Dreamer AC Milan 21's Avatar
    I danas pobeda u ligi ale aleee idemo
    nisam ni gledao mec bio napolje

Last edited by AC Milan 21; 02-20-2015 at 02:17 PM.

Champion lespa's Avatar
    [QUOTE=munchen;325437][CENTER]
    Šta sve i koje sve gluposti neću doživjeti na ovoj igrici, ovo je nevjerovatno oca mi. Jučer one povrede, a danas primam 3 gola iz duplog kornera, a mojih 6 slobodnih udaraca je njegov golman okrznuo prstima. Znači gledam tekmu i ne vjerujem koji je ovo pokušaj igrice. Najgore od svega je to što se ovi jadnici iz nordeusa trude da što bolje naprave igricu, a možda bi je i popravili kad bi znali kako da je poprave i dotjeraju. Jedino što znaju je da je šminkaju

a mojih 6 slobodnih udaraca je njegov golman okrznuo prstima

​ha ha ha e dobar si :-)

VIP
    Quote Originally Posted by munchen View Post

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.jpg 
Views:	31 
Size:	80.9 KB 
ID:	38672

-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
    Eeeee, to se meni svaki dan dešava... to sa duplim kornerima i slobodnjacima...