Results 1 to 10 of 986
Like Tree2621Likes

Thread: Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Jao sad sam kupio DC DMC igraca ali razocarenje.
    18 godina prazna statistika ime kluba "wacky wanderers" u reko lepo nordgen igrac. jos ulete neki turcin i natera me da potrosim pet tokena. kad ono klub postoji - neki englez. pa jebote od svih mogucih imena za klub.... a dobro nauk za ubuduce. :-)

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Jao sad sam kupio DC DMC igraca ali razocarenje.
    18 godina prazna statistika ime kluba "wacky wanderers" u reko lepo nordgen igrac. jos ulete neki turcin i natera me da potrosim pet tokena. kad ono klub postoji - neki englez. pa jebote od svih mogucih imena za klub.... a dobro nauk za ubuduce. :-)
    Bot klubovi nemaju dve reči u imenu, samo jednu i ono: AC, FC, A.C., F.C. ili čak ni to...

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Bot klubovi nemaju dve reči u imenu, samo jednu i ono: AC, FC, A.C., F.C. ili čak ni to...
    Ne mora značit. Uostalom takvog igrača se može kupiti i iz nekog običnog kluba ako je došao tamo kao slobodan igrač pa je stavljen na prodaju. Najbitnije je da je što skuplji, u tom slučaju je veća vjerojatnost da će imati brz razvoj. Baš me briga kako se klub zove iz kojeg ga kupujem
    Ex top eleven player

VIP
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Ne mora značit. Uostalom takvog igrača se može kupiti i iz nekog običnog kluba ako je došao tamo kao slobodan igrač pa je stavljen na prodaju. Najbitnije je da je što skuplji, u tom slučaju je veća vjerojatnost da će imati brz razvoj. Baš me briga kako se klub zove iz kojeg ga kupujem
    Upravo je tako, kako sam rekao gore... Idi na menadžer tab i vidi imena klubova koje možeš da preuzmeš... A što se brzog razvoja tiče, to apsolutno ne znači da će dobro igrati...

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    A što se brzog razvoja tiče, to apsolutno ne znači da će dobro igrati...
    Slažem se, to znam iz iskustva
    Ex top eleven player

Famous Top El's Avatar
    Jos samo kad bi imao para za takve.

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Jos samo kad bi imao para za takve.
    Treba izbalansirat financije za to i zaradit, slobodni igrači su dobri.
    Nisu ni moji od 6* i 7* pali s neba, meni je trebalo vremena da zaradim za takve. Na nižim nivoima se ne isplati imati takve igrače.
    Ex top eleven player