Results 1 to 10 of 986
Like Tree2621Likes

Thread: Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-butd7.png

Galindo!!! Galindo!!! Galindo!!! Galindo!!!
    ...orilo se sa tribina danas... Jubilee (Džabili) Galindo postigao je danas 4 gola na dve važne utakmice... I kako ja da ga prodam sad, a planirao sam da ga prodam na početku sledeće sezone... Ima 22 godine i 4 zvezdice (skill poen do pete), specijalista za slobodnjake... Zbog njega neki jači igrači sede na klupi, 2 skauta između ostalog...

Prvo smo igrali u gostima kod prvoplasiranog (tukli smo ga 1-0 u prvom delu sezone)... Galindo je igrao u tandemu sa Edgarom i već u 6. minutu nabada loptu glavom posle kornera, toliko puta već viđena blacktogalindo situacija, kao nekad pick and roll u Juti stocktontomalone A onda protivnik počinje da bije, dok protivnički menadžer nemoćno gleda svoje nervozne igrače kojima titula možda izmiče iz ruku... Jedan slobodnjak - promašaj, drugi slobodnjak - opet promašaj, ali ne i treći... Galindo šalje loptu u rašlje, iako se 183 cm visoki golman Alfaro pružio koliko je dug, prsti nisu uspeli da dohvate tu loptu...

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-4.jpg
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-5.jpg
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-6.jpg
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-7.jpg

Zakuvali smo na vrhu

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-8.jpg

Dreamer AC Milan 21's Avatar
    Kup: u Finalu smo yeah

Liga: Neresno smo igrali ali to ne utice da ne osvojimo ligu Sutra u ligi igramo protiv ovoga ispod nas jak je kao mi u prvoj tekmi smo ga dobili. Ai da izgubimo opet cemo osvojiti ligu tj 2 trofeja bi trebalo osvojiti

Last edited by AC Milan 21; 03-03-2015 at 04:05 PM.