Prvenstvo tabela nakon 22.kola
Sutra na megdan Bayern-u...
Tonemo iz dana u dan...
Prvenstvo tabela nakon 22.kola
Sutra na megdan Bayern-u...
Tonemo iz dana u dan...
Pa sad kad si mi video formaciju...
Danas mi se ponovo desilo nešto jako čudno . Želio sam da izvršim izmjenu i igrača koga sam mislio zamijeniti je dobio crveni karton, ali igrač koji je trebao da uđe u igru je faktički ušao u igru iako to nema tamo u najbitnijim detaljima i nastavio sam utakmicu sa 11 igrača !!!
I još nešto, stavio sam ove auto-izmjene. Kao što vidite prilikom povrede nekih od krila sam stavio krilne igrače, i danas mi se na utakmici povrijedio MR ali umjesto njega je ušao igrač kojeg sam ja stavio da uđe prilikom povrede MC-ovih igrača. To možete vidjeti na prvoj slici, u drugoj minuti mi se povrijedio krilni igrač a ušao je MC ! Ne kontam zašto stavljaju ove auto-izmjene kad ne funkcionišu kako treba
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
@minchen To je zato što je dobio crveni karton od četvrtog sudije na putu za svlačionicu
btw, ML i MR se računaju kao igrači sredine terena, DML, DMR, AML i AMR su krila...
Da, samo što bi vođeni tom logikom (da ML/R nisu krila) MC-i trebali igrat ML/R sa žutim, a ne crvenim trokutom.
Ali eto kad se svi žale na ozljede, moram i ja . A šta da drugo kažem na to kad se ozljedi prvotimac, a potom njegova zamjena
Ozljede nisu nimalo lake, 11 i 6 dana. Sa 24 crvena morao sam žrtvovati igrača s klupe jer sam 15 iskoristio na oporavak 11 dana ozljeđenog prvotimca. Krasno
Ex top eleven player