Originally Posted by CSM United Kako mislis pojavio ti se dres u prodaji???Samo 95 strana...Slabo ove sezone u broju strana ahah. Moj dizajn, poslao sam ga Nordeusu pre nedelju dana... pa ko hoće da mu se potpišem na dres, tu sam
Last edited by Steppenwolf; 03-07-2015 at 06:35 PM.
Slabo Boga mi...nadam se sledece sezone vise aktivnosti...
Ocu ja ocu ja xD Lep dizajn.Odakle vam grbovi nekih zemalja...Redovno pratim prodavnicu nikako da nadjem vec duze vreme?
Originally Posted by CSM United Ocu ja ocu ja xD Lep dizajn.Odakle vam grbovi nekih zemalja...Redovno pratim prodavnicu nikako da nadjem vec duze vreme? E pa moraćeš da se istrošiš a ja ću jedan da dobijem... A ti grbovi su verovatno još od Svetskog prvenstva...
osvojena liga! a posle 13-og kola sam bio 11-ti! kakva sezona!!
Prvenstvo 26.kolo Najgora sezona u istoriji kluba NTNK United Postigli smo samo 36 golova i primili rekordnih 33 ove sezone... 5.mesto je i najgori plasman kluba... Nadamo se da ce RANDOM biti malo bolji sledece sezone...
Originally Posted by NTNK Prvenstvo 26.kolo Najgora sezona u istoriji kluba NTNK United Postigli smo samo 36 golova i primili rekordnih 33 ove sezone... 5.mesto je i najgori plasman kluba... Nadamo se da ce RANDOM biti malo bolji sledece sezone... kakva imena klubova! ha ha ha !!!
Originally Posted by NTNK Prvenstvo 26.kolo Najgora sezona u istoriji kluba NTNK United Postigli smo samo 36 golova i primili rekordnih 33 ove sezone... 5.mesto je i najgori plasman kluba... Nadamo se da ce RANDOM biti malo bolji sledece sezone... E sad ćeš da imaš malo više vremena za ženu i dete, nema Lige šampiona Još ako rano ispadneš u Kupu... btw... 'ladno je poslednji dao više golova od tebe, ajoooj
Blagi uzas...sta da vam kazem...
Ocene igrača... Igrači sezone... Zanimljivo je da već treću sezonu Borsi ima prosek 7.76...
Forum Rules