Bravo Pep![]()
Bravo momci.Neko osvojio Kup,neko LS,vecina Ligu.Bravo xD I juce smo dokazali koliko smo dominantni na terenu,tada drugog ubismo 5-0...Uski dijamant protiv uskog.Danas lagan mec,hocemo 26/26 pobeda. Srecno u sledecoj sezoniSutra ustajem u 5,valjda xD
Odbranjena titula... U kupu ispali u plejofu... U LŠ ušli u Top 16 i tamo ispali od osvajača...
Postigli smo ravno 100 golova u Ligi...
Gomes je opet dominirao u sva tri segmenta u Ligi...
U finalu LŠ su se našla dva tima iz grupe sa kojom smo se ukrštali u Top 16 fazi... Bio sam apsolutno ubeđen da CMAR FC osvaja LŠ, pošto je bio ubedljivo najjači tim od svih kpji su prošli grupnu fazu, ali... Nordeus je rekao "patka sine"...
![]()
Seonu završavamo pobjedom !
Ligu osvaja lik koji je pratio svega par utakmica u ovoj sezoni, u prvom dijelu sezone je bio na 8 poziciji, doveo 4 nova igrača i eto uzeo ligu. Navikao sam na ta sranja tako da me to više ne čudi ni sekundu !
Čestitke svima koji su uzeli neki trofej i puno sreće u sljedećoj sezoni
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Last edited by munchen; 03-07-2015 at 02:26 PM.
Team: AC MILAN
Uspjeh ove sezone
LIGA→
Liga je bila malo laksa , Random je djelovao vise puta, jedan primjer je sto sam izgubio protiv team-a kojem 2 golmana igraju napad ,a napadac igra Dc za nepovjerovat !!
KUP→
FINALE smo izborili , ali trofejnismo , izgubili smo na penale .
Ali zadovoljan sam jer mi je to prvo finale u Kupu , posebno bi se zahvalio t11_fan ( limeni tepl) jer mi je pomogao oko formacija i pratio mi neke utakmice.
LIGA PRVAKA →
Tu nas je protivnik bas "naguzio" iako je bio slabiji od mene.
Ova sezona je bila onako prosjecna , ozljeda i nije bas bilo.puno, ali kad je bilo ozljede su bile velike i previse dana za oporavak
Napustio nas je nas najbolji protivnik koji je preuzeo novi klub od pocetka , nekako ce mi sljedeca sezona bas dosadna jer smo se uvijek borili zajedno.
♥FORZA MILAN & GRIZZ FC ♥
Team: GRIZZ FC
Ovaj klub smo preuzeli na 1 sezonu, ponovno se vraca stari Menadzer koji ga je vodio prije.
Uspjeh
LIGA→
Nije bila bas laka, ali smo je osvojili, vec odavno smo osigurali titulu
KUP→
Jbg, protivnik je bio previse jak, a i nisam mogao pratit utakmicu
LIGA PRVAKA→
I tu nas Random nije stedio , ali stas tako mora bit.
Sve zajedno sezona nije bila laka, ozljede nas nisu stedjeli a ni kartoni od sudaca .
Ja sam zadovoljan sto sam s ovim timom uradio i nadam se da ce stari manager ovako nastavit , cak i bolje .
♥FORZA MILAN & GRIZZ FC ♥