2621Likes
-
VIP
Danas je igran veliki derbi sa FC Aynur koji ce mozda rijesiti prvaka. Problemi su poceli jos 10.min prije pocetka utakmice jer nas je stalno izbacivalo iz igre, bar 10 puta...utakmica je pocela a mi jos uvijek nismo mogli kontrolirati utakmicu. Aynur je poveo vec u 3.minuti i nije nam se dobro pisalo. Tek negdje krajem poluvremena uspijevamo normalno pratiti utakmicu.
Mi smo imali posjed a oni prilike, prava je sreca da nismo jos koji gol primili. Mijenjam formaciju iz 451v u 3142 i kasnije na 3412, pocinje to liciti na nesto i napokon pocinjemo stvarati prilike. Imali smo zbilja odlicne prilike ali lopta nikako nije htjela u gol, iskreno ova utakmica je licila na tipicnu radnom utakmicu gdje nista nece u mrezu da udje. Mislili smo to je to, gotovo je prvenstvo...a onda se ukazao Abdel Salam i na asistenciju Pinta izjednacavamo u 83.minuti. I sa bodom smo bili presretni jer barem nije gotovo do sutra, a onda..89.minuta i postizemo pogodak za pobjedu u zadnjem napadu, zabija Granados, ovaj put je random zeznio protivnika, mogu misliti kako mu je bilo.
Sada smo mi prvi sa dva boda prednosti.
Sutra u 21.05 (promijenili smo vrijeme) igramo sa zadnjim klubom na tablici, zbog puno bolje gol razlike dovoljan nam je i bod..
Medjutim, i taj zadnji je skupio 20 bodova, remizirao sa Aynurom, to je jedna jako dobra ekipa i poraz protiv njih ne bi bio uopce cudan, jer takva je liga..
Tesko gostovanje protiv Roma FC ima i Aynur, uglavnom do sutra to nece biti gotovo..pa eto tko moze neka u 21.05 pomogne da dodjemo do naslova.
Nakon naslova prosle sezone kakav ni Hitchcock ne bi rezirao, ceka nas novi nastavak Hitchcockova serijala
Nama rijetko kad ide lagano u ligi, uvijek moraju biti neke drame, gotovo pa po pravilu..
Naravno da se zahvalim i mojim divnim navijacima koji su nas vodili do pobjede.
-
Dreamer
LS osvojena, u ligi sutra treba pobjeda da ostanemo 1.
-
Apprentice
-
Serbian Forum Moderator
Danas NTNK United nece igrati prvenstvenu utaknicu zbog bojkota...
Slizbeni rezultat 3:0
Uprava kluba jednoglasno je dala odluku zbog neregularnog sistema ove sezone i totalno random sudjenja,totalno nebitne formacije,kondicija,moral,bonusi,a pogotovo aktivnost ostalih menadzera i svi su lagano resetali nase mreze sa znatno manje sansi i poseda lopte...
Sledece sezone ukoliko nam uvale neku 14/14 jakih timova onda nastavljamo bojkot do daljnjeg...
Cestitke svim klubovima koji su osvojili neke trofeje ove sezone i nama ostalima koji smo se mucili...
-
Dreamer
Za neko veliko cude ove sezone mi je liga bila manje vise zanimljiva, 3 tima u 3 boda razlike, trenutno sam 1. samo zbog gol razlike, i da cijelu sezonu nismo nikoga doveli u tim, odustao nakon 7-8 dana sezone, ne mozes disat od rumuna
-
Pro
Danas mec za titulu
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
-
Dreamer
-
Zavrsni rezime sezone:
Kup: Kraj u osminifinala imajuci u vidu da u kupu ima dosta jakih timova nije lose.
Liga sampiona: Bez mene ove sez.
Liga: Prvo zreb nam je dodelio nikad jacu ligu plus od cetrnaest menadzera svaki je pratio bar dva tri svoja meca a bilo je i onih koji su pratili svaki mec.
Krenulo je dosta traljavo i to protiv po kvalitetu slabijih rivala tako da sa posle prvih desetak kola bio cini mi se deseti,onda mi se sreca osmehuje i krecem sa pobedama i remijima protiv jacih timova i polako izbijam na drugu poziciju.
Zadnjih pet kola su bila bas paklena igrao sam protiv direktnih konkurenata za mesto u ligi sampiona sledece sez,na kraju trece mesto.
Planovi za sledecu sez: Ojacati drugu postavu i po mogucstvu pojacati prvu,u ligi sampiona za pocetak proci grupu,kup proci sto dalje,u ligi naravno zavisi ce od zreba ali opet mogu se nadati dosta jakoj ligi.
-
Rookie
laganih 0:4 doma , t11 trol u naponu snage . jebate , osjeća sam se ko hsv nedavno protiv bayerna , poserem se na ovaj njihov "engine" ako se to tako more nazvat... samo živce gubim
-
VIP