2621Likes
-
Apprentice
-
Serbian Forum Moderator
Danas NTNK United nece igrati prvenstvenu utaknicu zbog bojkota...
Slizbeni rezultat 3:0
Uprava kluba jednoglasno je dala odluku zbog neregularnog sistema ove sezone i totalno random sudjenja,totalno nebitne formacije,kondicija,moral,bonusi,a pogotovo aktivnost ostalih menadzera i svi su lagano resetali nase mreze sa znatno manje sansi i poseda lopte...
Sledece sezone ukoliko nam uvale neku 14/14 jakih timova onda nastavljamo bojkot do daljnjeg...
Cestitke svim klubovima koji su osvojili neke trofeje ove sezone i nama ostalima koji smo se mucili...
-
Dreamer
Za neko veliko cude ove sezone mi je liga bila manje vise zanimljiva, 3 tima u 3 boda razlike, trenutno sam 1. samo zbog gol razlike, i da cijelu sezonu nismo nikoga doveli u tim, odustao nakon 7-8 dana sezone, ne mozes disat od rumuna
-
Pro
Danas mec za titulu 
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
-
Dreamer
-
Zavrsni rezime sezone:

Kup: Kraj u osminifinala imajuci u vidu da u kupu ima dosta jakih timova nije lose.
Liga sampiona: Bez mene ove sez.
Liga: Prvo zreb nam je dodelio nikad jacu ligu plus od cetrnaest menadzera svaki je pratio bar dva tri svoja meca a bilo je i onih koji su pratili svaki mec.
Krenulo je dosta traljavo i to protiv po kvalitetu slabijih rivala tako da sa posle prvih desetak kola bio cini mi se deseti,onda mi se sreca osmehuje i krecem sa pobedama i remijima protiv jacih timova i polako izbijam na drugu poziciju.
Zadnjih pet kola su bila bas paklena igrao sam protiv direktnih konkurenata za mesto u ligi sampiona sledece sez,na kraju trece mesto.
Planovi za sledecu sez: Ojacati drugu postavu i po mogucstvu pojacati prvu,u ligi sampiona za pocetak proci grupu,kup proci sto dalje,u ligi naravno zavisi ce od zreba ali opet mogu se nadati dosta jakoj ligi.
-
Rookie
laganih 0:4 doma , t11 trol u naponu snage . jebate , osjeća sam se ko hsv nedavno protiv bayerna , poserem se na ovaj njihov "engine" ako se to tako more nazvat... samo živce gubim
-
VIP
-
Ja sam se davno pozdravio sa uspjehom u ovoj sezoni , jedini mi je cilj danas da pobjedim da osiguram ligu prvaka , nadam se da ce sljedece sezone ako ne trostruka , bar dvostruka kruna biti , jer smo osigurali 700 miliona i 120+ tokena za pojacanja .
-
Serbian Forum Moderator