Page 93 of 99 FirstFirst ... 43839192939495 ... LastLast
Results 921 to 930 of 986
Like Tree2621Likes

Thread: Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Ivan Jordovic's Avatar
    Osvojena liga na ovom profilu

A evo ga onaj profil koji nam je uzet,stvarno ne razumem tog lika koji ga je uzeo...ali šta sad...
    Za ova tri dana je ispao u 1/2 LŠ i dva puta kiksnuo u ligi...

A od nedelje krećemo skoro od početka,od 2 lvl,nastavljamo na ovom prof na balkanskom serveru

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Danas NTNK United nece igrati prvenstvenu utaknicu zbog bojkota...

Slizbeni rezultat 3:0

Uprava kluba jednoglasno je dala odluku zbog neregularnog sistema ove sezone i totalno random sudjenja,totalno nebitne formacije,kondicija,moral,bonusi,a pogotovo aktivnost ostalih menadzera i svi su lagano resetali nase mreze sa znatno manje sansi i poseda lopte...

Sledece sezone ukoliko nam uvale neku 14/14 jakih timova onda nastavljamo bojkot do daljnjeg...

Cestitke svim klubovima koji su osvojili neke trofeje ove sezone i nama ostalima koji smo se mucili...

Dreamer Sarma's Avatar
    Za neko veliko cude ove sezone mi je liga bila manje vise zanimljiva, 3 tima u 3 boda razlike, trenutno sam 1. samo zbog gol razlike, i da cijelu sezonu nismo nikoga doveli u tim, odustao nakon 7-8 dana sezone, ne mozes disat od rumuna
    Veni,Vidi,Vici

Pro PepG's Avatar
    Danas mec za titulu Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-uploadfromtaptalk1425721938694.jpg

FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮

Dreamer sanhO's Avatar
    Spremna nova garnitura za narednu sezonu

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-season-5.jpg
    Torpedo Sarajevo
    http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html

S 44; LVL 43

League winners: x19
    runners up: x7

Champions League winners :x5
    runners up: x2

Super League winner: 1x
    runners up: x1

Cup winners: x4

Runners up: x2

Triple crown: x1

Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!

Dreamer
    Zavrsni rezime sezone:

Kup: Kraj u osminifinala imajuci u vidu da u kupu ima dosta jakih timova nije lose.

Liga sampiona: Bez mene ove sez.

Liga: Prvo zreb nam je dodelio nikad jacu ligu plus od cetrnaest menadzera svaki je pratio bar dva tri svoja meca a bilo je i onih koji su pratili svaki mec.
    Krenulo je dosta traljavo i to protiv po kvalitetu slabijih rivala tako da sa posle prvih desetak kola bio cini mi se deseti,onda mi se sreca osmehuje i krecem sa pobedama i remijima protiv jacih timova i polako izbijam na drugu poziciju.
    Zadnjih pet kola su bila bas paklena igrao sam protiv direktnih konkurenata za mesto u ligi sampiona sledece sez,na kraju trece mesto.

Planovi za sledecu sez: Ojacati drugu postavu i po mogucstvu pojacati prvu,u ligi sampiona za pocetak proci grupu,kup proci sto dalje,u ligi naravno zavisi ce od zreba ali opet mogu se nadati dosta jakoj ligi.

Rookie Dalibor ZP's Avatar
    laganih 0:4 doma , t11 trol u naponu snage . jebate , osjeća sam se ko hsv nedavno protiv bayerna , poserem se na ovaj njihov "engine" ako se to tako more nazvat... samo živce gubim

VIP t11_fan's Avatar
    Glavni tim prije 2 dana. Zadnjih dana nisam mogao pratiti utakmice, nakon preostalih utakmica napisati ću rezime sezone.

Celtic-ova TEPL2 5* liga prije zadnjeg kola. Moram pratiti istovremeno ostale rezultate jer mi je cilj završiti među prva 4 ili ispod 7. mjesta
    Last edited by t11_fan; 03-07-2015 at 10:22 AM.
    Ex top eleven player

Apprentice
    Ja sam se davno pozdravio sa uspjehom u ovoj sezoni , jedini mi je cilj danas da pobjedim da osiguram ligu prvaka , nadam se da ce sljedece sezone ako ne trostruka , bar dvostruka kruna biti , jer smo osigurali 700 miliona i 120+ tokena za pojacanja .

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Spora i nezanimljiva sezona na sva tri profila.
    Glavni samo liga osvojena:

Na balkanskom raspad:

Kod žene je korektno ali nikako da izađem iz minusa:

Čestitke svima koji su osvojili bilo koji trofej

Page 93 of 99 FirstFirst ... 43839192939495 ... LastLast