Team: AC MILAN
Uspjeh ove sezone
LIGA→
Liga je bila malo laksa , Random je djelovao vise puta, jedan primjer je sto sam izgubio protiv team-a kojem 2 golmana igraju napad ,a napadac igra Dc za nepovjerovat !!
KUP→
FINALE smo izborili , ali trofejnismo , izgubili smo na penale .
Ali zadovoljan sam jer mi je to prvo finale u Kupu , posebno bi se zahvalio t11_fan ( limeni tepl) jer mi je pomogao oko formacija i pratio mi neke utakmice.
LIGA PRVAKA →
Tu nas je protivnik bas "naguzio" iako je bio slabiji od mene.
Ova sezona je bila onako prosjecna , ozljeda i nije bas bilo.puno, ali kad je bilo ozljede su bile velike i previse dana za oporavak
Napustio nas je nas najbolji protivnik koji je preuzeo novi klub od pocetka , nekako ce mi sljedeca sezona bas dosadna jer smo se uvijek borili zajedno.
♥FORZA MILAN & GRIZZ FC ♥
Team: GRIZZ FC
Ovaj klub smo preuzeli na 1 sezonu, ponovno se vraca stari Menadzer koji ga je vodio prije.
Uspjeh
LIGA→
Nije bila bas laka, ali smo je osvojili, vec odavno smo osigurali titulu
KUP→
Jbg, protivnik je bio previse jak, a i nisam mogao pratit utakmicu
LIGA PRVAKA→
I tu nas Random nije stedio , ali stas tako mora bit.
Sve zajedno sezona nije bila laka, ozljede nas nisu stedjeli a ni kartoni od sudaca .
Ja sam zadovoljan sto sam s ovim timom uradio i nadam se da ce stari manager ovako nastavit , cak i bolje .
I moj zadnji komentar za ovu sezonu:
2 kluba nije bilo lako vodit , jos kad su nam utakmice zakazane u nezgodno vrijeme
Cestitam svima na trofejima sto su osvojili i puno srece u sljedecoj sezoni.
Pozdrav
da li sacuvati zivce i ne ulaziti u T11 sledeca dva-tri dana?
Čestitam svima na osvojenim trofejima ove sezone,i da budete još bolji sledecu sezonu...
Ja sam ove sezone bez trofeja...4 pozicija u ligi,utjeha je opet što ćemo zaigrati u lš
Danas još jedna pobjeda u ligi. Imali smo samo jednog pratioca kroz čitavu sezonu, ali u međusobnom duelu pobjedom od 1:4 smo osigurali titulu. Sutra zakazano veliko slavlje i podizanje trofeja.
Naš ubitačni napadač Leon Benko je definitvno igrač sezone. Svi statistički parametri su bili na njegovoj strani.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!