Polako ali sigurno se udaljamo od naslova, domaci poraz protiv ekipe protiv smo koje smo vec upisali 3 boda mogao bi nas skupo kostati..
Sad je Anyur pobjegao na 4 boda...
4 je kola do kraja, svasta je jos tu moguce ali mi jednostavno moramo biti pravi, inace pisi propalo, vec sutra imamo strasno neugodno gostovanje protiv tima kojeg nismo ni kuci dobili, a Anyur igra sa pretposljednim timom u ligi..ako kiksamo, mozemo reci da je gotovo sve..ovako, jos ima nade, predzadnje kolo igramo sa Anyurom i svasta ce tu jos biti
Galindo!!! Galindo!!! Galindo!!! Galindo!!!
...orilo se sa tribina danas... Jubilee (Džabili) Galindo postigao je danas 4 gola na dve važne utakmice... I kako ja da ga prodam sad, a planirao sam da ga prodam na početku sledeće sezone... Ima 22 godine i 4 zvezdice (skill poen do pete), specijalista za slobodnjake... Zbog njega neki jači igrači sede na klupi, 2 skauta između ostalog...
Prvo smo igrali u gostima kod prvoplasiranog (tukli smo ga 1-0 u prvom delu sezone)... Galindo je igrao u tandemu sa Edgarom i već u 6. minutu nabada loptu glavom posle kornera, toliko puta već viđena blacktogalindo situacija, kao nekad pick and roll u Juti stocktontomaloneA onda protivnik počinje da bije, dok protivnički menadžer nemoćno gleda svoje nervozne igrače kojima titula možda izmiče iz ruku... Jedan slobodnjak - promašaj, drugi slobodnjak - opet promašaj, ali ne i treći... Galindo šalje loptu u rašlje, iako se 183 cm visoki golman Alfaro pružio koliko je dug, prsti nisu uspeli da dohvate tu loptu...
Zakuvali smo na vrhu
![]()
Kup: u Finalu smo yeah
Liga: Neresno smo igrali ali to ne utice da ne osvojimo liguSutra u ligi igramo protiv ovoga ispod nas jak je kao mi u prvoj tekmi smo ga dobili. Ai da izgubimo opet cemo osvojiti ligu tj 2 trofeja bi trebalo osvojiti
![]()
Last edited by AC Milan 21; 03-03-2015 at 05:05 PM.
Pozdrav ekipa,evo i mene malo....
Lš i Kup ispali u četvrtfinalu
Liga,solidni timovi,borimo se za treće ili četvrto mjesto zbog lš
Sretno vam svima u finalu koji igraju
![]()
A onda je došla i revanš utakmica polufinala Kupa... Galindo!!! Galindo!!! Orilo se iz 133000 grla na stadionu Belgrade United-a... Utakmica kao preslikana prethodna u Ligi i opet blacktogalindo kombinacija posle kornera, već u 7. minutu... Ređaju se šanse pred golom protivnika koji se dobro brani, ali u 43. minutu Galindo driblingom probija odbranu i ostaje oči u oči sa golmanom, 2-0!!! Sada protivniku trebaju 3 gola, što je bilo malo verovatno... Posle 9 sušnih sezona ponovo smo u finalu Kupa!!!
![]()
Eto i nas u finalu KUPA
![]()
Prvenstvo tabela nakon 22.kola
Sutra na megdan Bayern-u...
Tonemo iz dana u dan...