Na balkanskom i kod žene nije loše:
Na balkanskom i kod žene nije loše:
Prvenstvo 5.kolo
Pobeda.
Ne znam za druge, ali ne gledam formu igrača kojeg kupujem, zato što nisam vidio neku povezanost u formi između prethodnog i novog kluba.
Ima igrača koji su u mojim timovima igrali loše a nakon prodaje igrali odlično, a ima igrača koje sam prodao a bili su u dobroj formi pa kasnije izgubili formu, tako da tu nema pravila, isto važi i za kupovanje i za prodaju.
Ex top eleven player
Kupili smo napadaca za token.18 godina,60 kvalitet.Ubacim ga umesto skaut napadaca,za 10 minuta lupne 2 gola.A onda amc koji je usao,a zatim dmc koji je usao.A onda primamo gol glavom iz slobodnjaka.Moze se reci da smo prosli u osminu kupa,gde ce nas docekati proslo sezonski osvajac LS...Nema sanse pored nas
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
Vrlo vazna pobjeda u ligi protiv jakog protivnika
Debitiro je nas novi igrac, 18.togodisnji Montanari Moreira koji igra na poziciji MC, imao je veoma uspjesan debi, zabio je odlucujuci pogodak i bio igrac utakmice.
od sutra cepam sa ovom formacijom Sinisa i Milane vi ste mi prvi na listi,Sinisa jos si mi duzan 30:0
**beš ti ovo... Otkidaš protivnika od k***a 75 minuta, nigde ga nema, 6-2 šuteva ima, menadžer nije prisutan pa da kažeš da je nešto promenio... Da mu nije golmana bilo bi 5-0... I onda kreće jedan šut iz daljine (uhvati moj golman živu loptu), pa drugi šut u istoj sekundi - gol, pa treći šut odmah posle - gol... i onda faul, prvi slobodnjak za njih i naravno gol... A moj Borsi koji ima specijalnost za slobodnjake i za 10 bolji šut, dva puta pogađa živi zid... A mojih u odbrani nigde da izblokiraju... Anderson do tada pokupio svaku loptu koja je prišla 16-ercu, devetku je trebalo da dobije... I Bobrowski kome je prosek ocena u sezoni 7.50 dobija šesticu, nigde ga nema... ma daaaaj... Kemal mi dobija osmicu, celu sezonu ga nigde nema, sad odjednom osmica, a njegov direktni rival daje drugi gol... Telesa probijao odbranu kako je hteo, stvorio brdo šansi ostalim igračima, čak i gol dao, dobija sedmicu... sviranje k***u... Ovaj j***ni Jakšić samo protiv autsajdera ume gol da da, čak i dok je skaut bio...