Wolf dosta je bilo od njega. Nikako da se poveže ove sezone.
Jucer pobjeda u Ligi prvaka, ako i pobijedimo u zadnjem kolu tesko da cemo proci, izgleda da ce se dogoditi da cemo ispasti sa 12 bodova.
Uvjerljiva pobjeda jucer u ligi
A danas smo igrali derbi sa 1.na tablici, na kraju smo zadovoljni bodom jer smo dobar dio susreta gubili.
Sutra novi derbi sa treceplasiranim na tabeli.
Odakle ti takvi zaključci
Moji bocni igraci evo 3 sezone igraju u klubu, prosle sezone su imali period od par utakmica gdje su imali 4 i 5 ocjene (pretprosle nisu ni jednu utakmicu isli ispod 7) i nakon tih par utakmica nastavili su po starom, a evo i ove sezone su stozerni igraci tima, svima se dogodi neki los period, i u RL pa eto i u igrici
Možda jedna od najvećih pobjeda u historiji našeg mladog tima.
Prvenstveno počevši od toga da Top16 fazu Kup takmičenja nikada do sada nismo prošli.
Igrali smo protiv protivnika koji je 7 lvl i koji je bio favorit na papiru.
Međutim izuzetna igra cijelog tima, dobri kontra-napadi i vrhunska završnica nam je dala veliku prednost pred revanš protiv favorita u ovom dvomeču.
Oba gola smo primili nakon duplih kornera, čime se potvrdilo da nam je skok igra u fazi odbrane možda i najveći problem.
Sve u svemu velika pobjeda danas, nadamo se da ćemo uspjeti sačuvati ovu dobru zalihu u drugoj utakmici.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
dovodimo prvog skauta nakon 2 sezone,klasicna praksa u mom timu 1 skaut svake 2 sezone
da se pojacamo malo u ofanzivi dodatno
cak su i ocje 3 dobili protiv Sinise koji mi je ocitao lekciju ali nakon toga sam poceo mljet,vezni proigrali kupio sam AMR skauta i ko za kurac Ronaldo proigro odma cim mu konkurencija dosla jbga
i ja sam Aco konto da je kriza kod pojedih igraca tipa Pastore ( 7* ),Ronaldo ( 7* ),prije ili poslje morali su proigrat samo je trebalo strpljenja i pogodit postavke i strelice a sudeci po ligaskom dvoboju i prijateljskima sa svojim lvlom ide na bolje i cini se da sam pronasao dobitnu kombinaciju
Vedrane bolje idi sa telefona nekog gde nije urađen update igre i dovedi skauta za 50T.
Liga tablica i utakmica
a ovo su sve tekme danas,posljednje 4 su sa konkurencijom u ligi a sa ovim obiljezenim igram sutra ligu,dok u LP igramo radi gormalnosti pa cemo opusteno igrat
SINIŠA POSTAJES MI TRN U OKU hahaha