Daj statistike vedrane
Daj statistike vedrane
Prvenstvo 9.kolo
Za malo da uzmemo sva 3 boda u gostima jednom od glavnih konkurenata za osvajanje titule...
Ali i dalje smo na 1.mestu sa minimalnom razlikom u odnosu na 2.mesto
Idemoooooooo...
Moša... omiljena igra Nordeus programera...
Iz kupa smo ispali protivnik je bio duplo slabiji ali random
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Glavni tim ispao iz grupe lige prvaka Katastrofa
Da pojasnim zašto...
Danas sam prvi puta uopće gledao svoju statistiku lige prvaka na tom profilu. Ne računajući ovu 29. sezonu, u 28 sezona igrao sam 24x ligu prvaka (jednom kad sam bio nivo 1 i 3x kad se nisam kvalificirao u LP). U te 24 sezone igranja LP, samo jednom nisam prošao grupnu fazu i to je bilo prije 2 godine kad sam bio novajlija na top elevenu - nivo 3.
3X osvojio ligu prvaka, 3x završio treći (ti plasmani su ostvareni u posljednjih 7 sezona) i 3x sam bio viceprvak.
E sad da se vratim na ovosezonski rezultat: tim je igrao katastrofa u LP ima pobjedu, poraz i 3 neriješene. 2. tim na ljestvici LP ima 8 bodova, 3 više od mene, međutim ima bolje rezultate iz međusobnog ogleda (3-3 i 0-0). Džabe mi svih skauta u prvom timu i 5* na klupi i formacija i svega. S druge strane jbg, ne može uvijek bit uspjeha i sreće. Prije 2 sezone sam prošao grupu s 8 bodova (i to osigurao prolaz tek u zadnjem kolu ), znao sam da će mi se ta sreća jednom naplatiti. Te sezone je tim proigrao u knock-out fazi, zabijao 7 golova po kolu i osvojio LP.
Rasprodaja je počela, već sam prodao jednog mladog igrača brzog razvoja kojem je falio skill poen do skauta, dođe mi da prodam cijeli tim koliko me nerviraju, skauti mi u očajnoj formi, najradije bi ih sve otpustio
Ex top eleven player
Zakuvalo se u LS izvukli smo bod u poslednjim trenucima utakmice....odluka pada u zadnjem kolu
U prvenstvu remi posle 3 pobede
FC Red Star ✮✮✮✮AS Roma ✮✮