Page 39 of 97 FirstFirst ... 2937383940414989 ... LastLast
Results 381 to 390 of 980
Like Tree2859Likes

Thread: Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ma mogu sad da idu i na 10*... Ko jednom odigra za 4, taj je uhvatio pelcer...
    Odakle ti takvi zaključci

Moji bocni igraci evo 3 sezone igraju u klubu, prosle sezone su imali period od par utakmica gdje su imali 4 i 5 ocjene (pretprosle nisu ni jednu utakmicu isli ispod 7) i nakon tih par utakmica nastavili su po starom, a evo i ove sezone su stozerni igraci tima, svima se dogodi neki los period, i u RL pa eto i u igrici
    Sezona 27, Level 27

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Odakle ti takvi zaključci

Moji bocni igraci evo 3 sezone igraju u klubu, prosle sezone su imali period od par utakmica gdje su imali 4 i 5 ocjene (pretprosle nisu ni jednu utakmicu isli ispod 7) i nakon tih par utakmica nastavili su po starom, a evo i ove sezone su stozerni igraci tima, svima se dogodi neki los period, i u RL pa eto i u igrici
    cak su i ocje 3 dobili protiv Sinise koji mi je ocitao lekciju ali nakon toga sam poceo mljet,vezni proigrali kupio sam AMR skauta i ko za kurac Ronaldo proigro odma cim mu konkurencija dosla jbga
    i ja sam Aco konto da je kriza kod pojedih igraca tipa Pastore ( 7* ),Ronaldo ( 7* ),prije ili poslje morali su proigrat samo je trebalo strpljenja i pogodit postavke i strelice a sudeci po ligaskom dvoboju i prijateljskima sa svojim lvlom ide na bolje i cini se da sam pronasao dobitnu kombinaciju

VIP
    Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-butd7.png

Važna pobeda u Ligi posle preokreta, koja nas izdvaja na čelu tabele (pratilac je kiksnuo)... Već u prvom minutu smo primili gol iz slobodnjaka, ali je Edgar, takođe iz slobodnjaka, u 52. minutu izjednačio na 1-1... Pobedu donosi rezervista Rieber-Mohn udarcem glavom u 83. minutu posle centaršuta Edgara iz slobodnjaka... Barbiero je branio neočekivano dobro, a Djalma je bio odličan u odbrani...

Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-31.jpg
    Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-32.jpg

VIP
    Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-butd1.png

Protivnik koji nas je tukao 2-1 u prvoj utakmici grupne faze dobio je po nosu danas, 3-1... Prvi su poveli gosti, ali je strelac vodećeg gola pokupio drugi žuti karton 6 minuta kasnije... U istom minutu Edgar izjednačuje iz slobodnjaka, a u drugom poluvremenu kompletira het-trik na dve asistencije Massenge...

Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-32.png
    Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-33.jpg

Osigurali smo prvo mesto u grupi... Koga god da dobijemo za protivnika u Top 16, biće zajebano...

Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-34.png

Ali Saeed je zaradio 3 dana poštede...

Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-35.png

VIP
    Attachment 40694

Uh kako važna pobeda u LŠ... Mogli smo da računamo na Cuéllara koji je suspendovan u Ligi... Protivnik je dva puta vodio, ali je prvo izjednačio Liam Stewart na asistenciju Gomesa... pa je levi bek Browne ponovo izjednačio solo prodorom do kraja, da bi konačan rezultat postavio Gomes iz situacije 1 na 1...

Attachment 40695
    Attachment 40696

Na kraju igramo protiv poslednjeg na tabeli i ako ne bude nekog trola trebalo bi da prođemo dalje...

Attachment 40697

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Attachment 40694

Uh kako važna pobeda u LŠ... Mogli smo da računamo na Cuéllara koji je suspendovan u Ligi... Protivnik je dva puta vodio, ali je prvo izjednačio Liam Stewart na asistenciju Gomesa... pa je levi bek Browne ponovo izjednačio solo prodorom do kraja, da bi konačan rezultat postavio Gomes iz situacije 1 na 1...

Attachment 40695
    Attachment 40696

Na kraju igramo protiv poslednjeg na tabeli i ako ne bude nekog trola trebalo bi da prođemo dalje...

Attachment 40697
    Covek vise strahuje kad igra protiv poslednjeg kod kuce nego protiv najjaceg u gostima... ha ha ha ha

****ing nordeus!!!

Dreamer AC Milan 21's Avatar
    I danas pobeda

VIP
    Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-celtic4.png

Napatio sam se da sklopim tim za ovu utakmicu (4 povređena i jedini skaut suspendovan, Gomesa sam zalečio), a oni mi povrede i 6. igrača u 3 dana... Rice iz daljine i Gomes iz slobodnjaka, iako je protivnik imao mnogo više šansi...

Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-32.jpg
    Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-33.jpg

Apprentice Esmir Bulić's Avatar
    Jučer liga opet poraz,lš igrali smo neriješeno,valjda će danas bit' bolje
    I da ovom privlikom čestitam Shadow-u rođendan,sve najbolje

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Kupovali smo malo jutros:

I jednog prodali:

U debitantskoj utakmici sa PSG-om ostvarili smo minimalnu pobedu u kupu:

Page 39 of 97 FirstFirst ... 2937383940414989 ... LastLast