Pa dobro ako već kupuje ja mu kažem bar 19T da uštedi
Pa dobro ako već kupuje ja mu kažem bar 19T da uštedi
ma ja svake 2 sezone kupim 1 skaut a imam na fonu staru verziju pa su losi svi 24+ godine ovaj mi je bas pravo sjeo korneri specijalnost idemo sad po duplu krunu
jebes tokene to se nakupi skinem 10 dnevno i do kraja sezone nakupim za 2-3 igraca
Kada ja protiv ovakvih ekipa kiksam, izvlačim bod u zadnjim sekundama mislim da je sve jasno kakva je ustvari ova igrica. Ovo je nevjerovatno sranje od igre oca mi. Ono ležerno me boli kita kako igram, jednostavno ću ulaziti u igru radi uvraćanja poklona i ono uletim kad mi je dosadno, majke mi je svejedno da li ću pobijediti ili izgubiti, da li ću završiti prvi na tabeli ili zadnji. Ono opušteno, ništa me više ne može iznenaditi
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
nema kod mene izmisljanja sto smatram da mi pase i da trebam kupim bez obzira na cijenu,pa kao da mene sekira 20 tokena manje vise kad ne kupujem skroz igrace taj skaut nocas ide na 7 kao i Roman i deri pajdo ionako skidam kofere do besvesti samo da Sinisu mogu pobjedit i Milana ostalo mi nevazno
Pa ovo nije normalnog, sa mog profila i t_11 fan i ja pokusavamo dovesti jebenog dl-a vec nekoliko dana, 4-5 i nikako ne uspijeva, koliko smo samo tokena bacili u vodu, nimalo ekonomicno haha
Veni,Vidi,Vici
Prvenstvo 10.kolo
Idemoooo...
Kada ti u jednoj izjednačenoj utakmici sudija da drugi žuti igraču kojeg si pokušao da zameniš već posle prvog, a pritom igraš protiv jačeg po kvalitetu, onda možeš samo da se naguziš i nadaš se da neće mnogo da boli...
Edgar je postao prvi igrač u klubu koji je dostigao 100-tku za jedan od skilova...
Last edited by Steppenwolf; 03-19-2015 at 07:53 PM.
Pa što nekom levonogom DC ne nakucate novu poziciju? Ako imate zelene kofere naravno... A može i bez toga... Meni levonogi DC DR često igra kao levi bek i to bolje nego na prirodnim pozicijama...