Ima ih raznih
Q112
Age 29
Hahahahahahahaha
Ima ih raznih
Q112
Age 29
Hahahahahahahaha
Na engleskom su komentari, ali ako netko ne razumije, da objasnim...
Moj tim kreće u kontranapad, AMR-MR Alvaro Garay (koji je dešnjak) vodi loptu i odjednom on prebacuje loptu na lijevu nogu (!!??)...Zašto bi itko prebacio loptu s jače na slabiju nogu!? Ovi komentari ne da nemaju veze s igrom, oni nemaju veze s mozgom, što dalje sve su gori.
U pozadini ove priče ostala je utakmica sama po sebi, to je igrao moj glavni tim (tada 3. na ljestvici) koji je kasnije zabio gol nakon kornera te je (vjerojatno) privremeno preuzeo vrh ljestvice. Svega je tu bilo, skoro su primili gol u zadnjim minutama utakmice, golman je spasio 3 boda
Ex top eleven player
Milance stiso guzove i ne pusti da ga nasapunjam,Sinisa you are next izbjegavas me totalno budi musklo ko Milance brate
Kupovina od jutros:
Prolaz dalje u LŠ:
Sledeći protivnik:
Protivnik je u komentarima imao samo jedan šut na gol i to je ušlo... Kao i prošle sezone u ovo vreme, pad forme nekih igrača i gubitak pozicije broj 1... Shibamura jedini dobar u napadu, a u odbrani Ketchemen (očekivano) i igrač utakmice (po prvi put) DMC Rieber-Mohn, koji je zbog loše forme defanzivaca prinudno igrao kao štoper...