kakva utakmica u kupu , krenemo sa 0:2 vec u 10-oj minuti , prvi gol šut , drugi korner . u 28-oj opet korner , ovaj put nije gol , ali zato hummels povlači napadača i pravi penal , krasno . ali , ipak smo se spasili nekako na kraju . alaba neki šut iz ko zna kuda , toure slobodnjak te zlatan i reus iz cistih situacija
protivnik je u međuvremenu utrpa još jednog , ovaj put šut sa 30 m .treba i napomenut da su moji iz dva dupla kornera pucali daleko od gola . ipak , moram bit zadovoljan i sa ovim rezultatom. mogal sam i gore proć , t11 trol je odlučio prekinut moj niz pobjeda i to je to
Nema on takvog u klubu, sve desna noga hahahaha
On izgubi svaku aukciju u koju krene, a meni ne prihvati ponude nakon inicijalne runde
Zaj€bavam ga da mu neću prodat Gabriel Heinze-a, to je Shakhtarov 5* DL-DC koji igra na nivou 3 (njegov tim je na nivou 4) ali je jači od njegovog DL-a (Heinze kod njeg ima 4*, a njegov DL 3*)
Ex top eleven player
Pobeda u Kupu u gostima... Protivnički golman je branio nenormalno (samo gomesu je 4 zicera skinuo), čudi me da nije ocenjen devetkom... Prvi gol je postigao Liri glavom posle kornera (kamera je usporila i zarotirala kao u Matrixu, samo se mogao čuti samouvereni glas menadžera: "Dodge this!!!")... Gomes je napokon pogodio iz petog 1 na 1 pokušaja tek u 84. minutu, ali je morao trol penal da padne u 86. minutu za 2-1...
evo od 1 ujutro do 3 skinuo ko zna koliko kofera,digo 2 igraca na 7*
od sutra krecemo sa obranom pa potom na klupu neznamo koga jos ali vidjet cemo
Sinisa lijepo sam ti rekao nije ti bilo pametno pobjedit me sutra si moj