ja sam zato proslu sezonu sabotirao ligu da ponovim... i mogu ti reći da je gotivno kad ne moraš da jurcaš po aukcijama i da kidaš zivce sa ludacima koji su krcati tokenima. pa mislim za 28 dana taman sve namestim ko, kako, zašto ajde nova sezona... ajde u kurac. jedino mi zao sto ne igram ligu sampiona iako sam je osvojio... :-)
ali to kod tebe gde je jagma za matorcima to mora da je pakao. ponovi sezonu druze mozda te baci na server gde nije ludilo ako to uopste tako funkcionise.
sad imam ove igrace brzog razvoja gruvaću im treninge pa mozda necu morati da menjam igrace u suprotnom ne mogu vise...
Prodali smo dvojicu igrača putem pregovora... Bugarski defanzivac Mario Dimitrov je otišao za token, a golman Ronny de Vries iz Surinama za 3... Dimitrov je bio odličan u prve tri sezone (briljantan u prvoj), ali je sa padom kvaliteta krenuo sa lošim igrama... Ronny de Vries je proizvod omladinske škole i branio je veoma dobro dok mu nisam nabudžio 1 na 1 specijalnost (kakav zajeb )
lov na LP je krenuo uspjesno 4-0 pobjeda ali igrom nisam zadovoljan slaba realizacija ali dobro prva tekma je uvjek teska
evo detalji
hvala na podrsci
u 17:01 liga idemo po pobjedu nadamo se ne stresnu i sa boljim postotkom realizacije
ovaj igra u nasoj ligi danas je kikso u LP-u pa ce se vadit u ligi sto mu naravno nece bit ugodno iako igra doma
u LP-u je sprasen 4-0
vamossssssss
Screenshot by Lightshot
Haaaaaaaaa pobjeda na otvaranju lige odlicnoooo
Protivnici nije pomoglo ni to sto je dovela komplet familiju da navijaju za nju , 9 njih i ona protiv mene hahahah
Screenshot by Lightshot
Sinoc doveden i vec se isplatio
Jel zna neko kad ce nama koji imam staru verziju doci nova?
Vrv El rade server po server.
Danas sigurna pobeda u ligi od 7:1.