Lš pobjeda,idemo dalje,jedva nekako
Druga pobeda protiv prvoplasiranog u grupi, ovaj put u gostima (izgibismo od njega u ligi ) koja nam je donela prolaz dalje...
Pošto su tri ekipe imale isti broj bodova, ispala je ekipa koja je mene tukla (trolovala) dva puta
fc juve - FK Golgeteri 3-1 5-1
Celtic 1888 - fc juve 3-0 2-0
FK Golgeteri - Celtic 1888 4-1 2-1
A ovo mi je protivnik u Top 16, pobednik grupe sa kojom se ukrštamo... **bem te Nordeuse, kako sklapaš grupe...
u LP glatkih 100% u grupi u ligi pobjeda,sutra protiv treceg na tablici i skok na prvo mjesto,sve polako dolazi na svoje pomalo se i trenira tako da smo sad na 13 igraca sa 7*
evo detalji lige,LP-a i tablice
LP
kao sto se moze primjetit jedini imam glatkih 6-0 u LP idemo dalje
Pobeda i u LP prosli smo u 1/8 bez primljeno gola bez poraza i neresene idemooooooooooooooo
citam danas na forumu na engleskom,neki Grk se bavi temom treninga igraca brzog razvoja. jebote, covek u sitna crevca o tome, govori o nordgen igracima prve i druge klase, napravi i prirucnik o tome, ludilo. napisao je zanimljivu stvar ako tankujes skil poene a ne dodeljujes ih igracu smanjuje se razvoj. testirao sam to o cemu prica, u pravu je covek!
sad kad vratim film iz prvih pet - sest sezona igranja, brdo tokena je otislo na skaut igrace a tek na aukcijama. strasno!
sad kupim nordgen igraca krajem sezone kad je aktivnost menadzera slaba pogotovo ujutru a za to su dovoljni i tokeni koje Nordeus daje.
pa tu Nordeus najvise i zaradi, od novih menadzera u prvih pet - sest sezona dok ljudi ne shvate kako stvari funkcionisu...
Na engleskom je dijelu foruma http://forum.topeleven.com/tutorials...ers-chris.html