Page 62 of 120 FirstFirst ... 1252606162636472112 ... LastLast
Results 611 to 620 of 1231
Like Tree3810Likes

Thread: Sezona 65 - 5.April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer AC Milan 21's Avatar
    Pobeda i u LP prosli smo u 1/8 bez primljeno gola bez poraza i neresene idemooooooooooooooo

Champion lespa's Avatar
    citam danas na forumu na engleskom,neki Grk se bavi temom treninga igraca brzog razvoja. jebote, covek u sitna crevca o tome, govori o nordgen igracima prve i druge klase, napravi i prirucnik o tome, ludilo. napisao je zanimljivu stvar ako tankujes skil poene a ne dodeljujes ih igracu smanjuje se razvoj. testirao sam to o cemu prica, u pravu je covek!
    sad kad vratim film iz prvih pet - sest sezona igranja, brdo tokena je otislo na skaut igrace a tek na aukcijama. strasno!
    sad kupim nordgen igraca krajem sezone kad je aktivnost menadzera slaba pogotovo ujutru a za to su dovoljni i tokeni koje Nordeus daje.
    pa tu Nordeus najvise i zaradi, od novih menadzera u prvih pet - sest sezona dok ljudi ne shvate kako stvari funkcionisu...

Apprentice
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    citam danas na forumu na engleskom,neki Grk se bavi temom treninga igraca brzog razvoja. jebote, covek u sitna crevca o tome, govori o nordgen igracima prve i druge klase, napravi i prirucnik o tome, ludilo. napisao je zanimljivu stvar ako tankujes skil poene a ne dodeljujes ih igracu smanjuje se razvoj. testirao sam to o cemu prica, u pravu je covek!
    sad kad vratim film iz prvih pet - sest sezona igranja, brdo tokena je otislo na skaut igrace a tek na aukcijama. strasno!
    sad kupim nordgen igraca krajem sezone kad je aktivnost menadzera slaba pogotovo ujutru a za to su dovoljni i tokeni koje Nordeus daje.
    pa tu Nordeus najvise i zaradi, od novih menadzera u prvih pet - sest sezona dok ljudi ne shvate kako stvari funkcionisu...
    Ako mozes da nadjes taj post pa da postavis zanima me to pravo .

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Paparelli View Post
    Ako mozes da nadjes taj post pa da postavis zanima me to pravo .
    Na engleskom je dijelu foruma http://forum.topeleven.com/tutorials...ers-chris.html
    Sezona 27, Level 27

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Danas je igran derbi kola protiv 2.plasiranog na tabeli, ekipe koja je prosle sezone osvojila naslov ispred nas, stoga smo danas imali imperativ pobjede kako bi im se osvetili za proslu sezonu, i zavrsilo je odlicno, nosimo sa gostovanja velika 3 boda i odvajamo se od konkurencije na 3 boda razlike.

Pobjeda u zadnjem kolu Lige prvaka za prvo mjesto u skupini.

Protivnik u osmini finala

Sezona 27, Level 27

Dreamer AC Milan 21's Avatar
    Kod mene liga je smesna mogu opet bez poraza i neresene, LP je smesna svi slabiji koliko sam video e kup je zajeban ima tu 2-3 kluba koja su jaka kao ja jedna jaci, ali videcemo sta cemo osovjiti od ovoga

Famous vedran boca juniors's Avatar
    ovako to mi radimo i onda kako izgubit u ovakoj atmosferi a protivnicima zelimo DOBRODOSLICU u grotlo

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Zabrinjavajuća utakmica danas u LŠ, od sigurne pobjede i rezultata 0:2 za mene do 2:2 i penala za protivničku ekipu. (Rezervni golman je odbranio penal, inače ove sezone sam odlučio da koristim i igrače sa klupe)

statistika

ocjene

formacije

navijači

Dreamer Go Ahead Eagles's Avatar
    Sve sam ja to preracunao....Moze dabl kruna opet...Sad ih vise niko ne moze spasiti.
    Sezona 65 - 5.April - Kako vam ide?-screenshot_2015-04-17-21-26-53.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Prvenstvo Tabela:

Liga Šampiona Tabela:

Rezultati nekoliko zadnjih utakmica: